...
Pretpostavljam da si procitao, na linku koji sam dao, da ako ubacis jos jedan modul memorije, da onda na toj ploci nije podrzan rad memorije na 200MHz (odnosno ddr400/pc3200). Ipak neki ljudi na forumu su prijavili da je to moguce ukoliko se memorije ubodu u 1. i 3. slot.
Inace nema razloga da ako je memorija ispravna, da ne radi, pa pretpostavljam da je i hynix ok - medjutim prethodno sam naglasavao jer je ocigledno da iz toga sto je msi dao moze da se izvede zakljucak da je stabilan rad siguran&garantovan sa ddr400 samo sa podrzanim modulima.
Sa ostalima to takodje moze da bude slucaj, ali ne treba da bude za cudjenje i ako dodje do problema u radu.
It`s living on the edge.
Ja ne bih pokusavao. Spiči tog bartona na 166xkolko_moze_da_izdrzi a da ti buka od ventilatora ne smeta, uz eventualno dizanje voltaze, a memoriju setuj kao ddr333 i uzivaj. Izvuci ces dosta od svog sistema, a pri nekom problemu se neces strecati dal` je to bilo zbog ljutog
overclocka, i/ili neodgovarajuceg hardvera.
A ako ti je bas stalo da juris ozbiljnije OC rezultate, onda bi morao da promenis plocu.
Sam odluci sta su ti prioriteti.