Da odgovorim sam sebi - ovo više nje aktuelno, poručeno je 4 ploče (Asus B850I Strix) tako da ne treba meni da se javljate više.Prebacih ovde, nadam se da je ok po pitanju moderacije, pošto je i dalje aktuelno - ima nas 3 za sada, nedostaje još jedan za porudžbinu (minimum je 4 komada).
Ima i moja, ne menjam je dok ne crkne. Ove nove su samo da se uzme lova, inovacije nula.
Pogledajte prilog 475274
Sto sam gledao neke tajvanske testove, ploca ubija koliko je dobra za pare, celih 200$.
I ja sam bio zbunjen što Aorus ima tako malu podršku za 7000 seriju za svoje matične, a onda sam shvatio da je sve to budalaština. Ukratko, svaki DDR5 će da radi na 7000 seriji, ali sa jednom razlikom - sve preko 6000 MT/s biće problem za rad na 7000 seriji zbog memorijskog kontrolera. I to ne na svim, nego neki procesori mogu, a neki ne. Na mom 7800X3D ni RAM sa brzinom od 6400 MT/s nije mogao da radi kako treba. Uostalom, mnogo je jednostavnije kupiti solidni KINGSTON od 6000 MT/s koji ima 2 EXPO i 2 XMP profila i da te glava ne boli oko memorije.Gledam ploču Gigabyte B850 AORUS ELITE WIFI7, deluje OK. Ono što me zbunjuje je kompatibilnost sa memorijom. Gledao sam, pre svega, Kingston, jer njega kod nas najvise ima...
Preciznije, zbunjuje me sa 7000 procesorima, jer tu Kingstona ima zanemarljivo malo(i to sa brzinama 6800,7200,7600)! Što se tiče 9000 procesora (i Kingstona) ima stvarno dosta, deluje da je ok! O čemu se radi?
Jа сам се одушевио, на неким тестовима шије конкуренцију.Sto sam gledao neke tajvanske testove, ploca ubija koliko je dobra za pare, celih 200$.
Oće oće, samo nabijaju čežnju. Stara fora. U regionu Evrope ostvaruju trećinu prodaje.
They even posted on their scandinavian accounts that "no more waiting all you need is in pack" with a feature list hyping it up. But then the retailers say "no EU release".
Плоче нема ни у Америци. Стално одлажу излазак. За сад је само има у КиниEh,za svasta su to mnogi rekli...
Nadam se da moderacija neće zameriti, biće i u oglasima uskoro sa ostalim hardverom, ali pretpostavljam da je ovde više ljudi ispratilo.Da odgovorim sam sebi - ovo više nje aktuelno, poručeno je 4 ploče (Asus B850I Strix) tako da ne treba meni da se javljate više.
Eventualno možete ovde na forumu da se oglasite pa da se skuplja nova četvorka za poručivanje.
inace ne znam zasto bi se neko interesovao za racunare i IT industriju generalno, a da ne zna engleski jezik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari