monteboy je napisao(la):Konacno sam uspio odvojit vremena da pojacam malo sistem 🙂
Central Brain Identifier ima ocitavanje napona i ona brojka u donjem levom coshku nikad nije 000000... :d
Odlican ti taj overklok na 0.0V, sta bi tek bilo da dignes napon na 1,5V :wall: :wall:
Lukija je napisao(la):Recimo da na AN7 ploci (zbog u-guru) retko koji program moze da ocita voltazu, za sada samo Abit EQ i poslednje verzije MBM, koliko ja znam.
Gidra85 je napisao(la):Interesuje me na koliko bih smeo volti da dignem mog obicnog Barton-a (default je 1.65v)? Vidim da je monteboy "digo" svoj mobile primerak Barton-a na 2.01v sto je dosta ako se zna da je default za mobile manji od default-a obicnog Barton-a (ne znam za koliko). Ja sam za sada dizao do 1.9v i uspevao sam da dignem do 2530MHz-a (220x11.5), cak sam malo igrao i NFS:U i Doom3 ali Prime ni sekundu. 😡 Pa se pitam da li da idem u dalja istrazivanja granica mog proc.?
POZ :wave:
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Prepoznah se medju skepticarima :d
Ma svaka cast, prvo sam pomislio da je neki "Baltazar" u razvoju 😉
Koja je cifra u pitanju za takav primerak? Moj obican ide skoro toliko ali... Ma necu da ga ni menjam, zanima me samo cifra. Razmislicu
Ma teraj. Ja sam mog 1700+ sa default-nih 1.5V dizao do 2.2V sa obicnim vazdusnim hladjenjem... i nista mu ne fali 😉Gidra85 je napisao(la):Interesuje me na koliko bih smeo volti da dignem mog obicnog Barton-a (default je 1.65v)? Vidim da je monteboy "digo" svoj mobile primerak Barton-a na 2.01v sto je dosta ako se zna da je default za mobile manji od default-a obicnog Barton-a (ne znam za koliko). Ja sam za sada dizao do 1.9v i uspevao sam da dignem do 2530MHz-a (220x11.5), cak sam malo igrao i NFS:U i Doom3 ali Prime ni sekundu. 😡 Pa se pitam da li da idem u dalja istrazivanja granica mog proc.?
POZ :wave:
Delija je napisao(la):Ne kontam bas najbolje, ali postoji neka "kvaka" da se sa vodenim hladjenjem procesor bolje klokuje cak i kada je temperatura (ocigledno samo prividno!) ista.
Pusti ti mene... zato mi i pise to sto pise u sig-u i tamo iznad avatara 😀Gidra85 je napisao(la):Evo sada sam digao do 1.95v i dalje nije stabilan na 2540MHz-a (220x11.5). Inace stabilan rad sam postigao na 2330MHz-a (233x10) na 1.75v. Plasim se da idem dalje, ali mi je CAR sada ne da mira. 😀
Stojcha je napisao(la):@Monteboy
Pazi kad i dalje moram da budem skeptican 😀
Dobro, ne smeta malo zezanja ali bih voleo da znam koju verziju CBI si koristio. Juce smo probali na AN7 ploci verziju 7.2 i CBI ne ocitava napon, ali onaj 8mo cifreni broj u donjoj levoj coski nije nula, pa sam tu malo kao skeptican 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari