To je i problem da radi na 200MHz jel dal ona nesto nije u redu ili sta je ali tada se restartuje racunar. 2 puta sam cak morao da vadim bateriju jer nisam mogao ni u BIOS da udjem da vratim na 166memoriju. A jednom ili 2 puta je hteo da se podigne samo u SAFE modu.
Ja sam uspeo da ovako dodjem do 225FPS i na HT 4, HT Link je 880 MHz. Kada stavim na 230 ojavljuje mi se poruka neki windows fajl ne znam koji is missing i moram da restartujem. Meni je Windows star 3 god i vishe. Bezbroj stvaljanja Drivera, bezbroj igrica je bilo.
Ali mislim i da je memorija problem jer iako imam iste Kingston DDR400 PC3200 (200MHz) 2 od 512 MB, a jedna od 1024 MB ne znam zasto postoji problem. Mozda nesto nisu kompatibilne ili sta vec. Uglavnom tu od 1024 sam stavio pre mesec dana i manje. Uspeo sam da stavim Memory Clock na 200 MHz i da podignem system ali sam bio 5 min na desktopu i restartovao se. Kada sam vratio na AUTO U BIOS-u on ga dize od 166 MHz.
Sada je FPS 200 MHz, HT4, Memory Clock 166, Ali kada podizem pishe cini mi se 187.
Hvala vam na pomoci stvarno ste mi pomogli da shvatim donekle sistem overklokovanja ali ja sam u zadnje vreme imao toliko zezanja oko
ATI HD4650 AGP i njenog drivera, zbog memorije, oko svega da ja jednostavno sam doshao u fazu da sam poceo da mrzim komp zbog nekomnpatibilnosti stvari koje bi inache trebalo da rade normalno, a komp mi je pomogao mi je da prebrodim tezak period zivota. Jer ne vidim razlog zasto bi iste memorije bile nekompatibilne. Kupio sam diskove i uskoro cu za dan ili dva narezati sta ima i podici sistem na C particiji. Pa cu posle toga videti sta moze da se uradi.
Uglavnom vi ste mi objasnili sta se podize.