U WOT-u, pri rezoluciji od 1366x768 i improved grafici benchmarku je prosecno izvlacilo 55fps, a meni pri 1280x1024 i standard grafici nekako odrzava na 32-35fps. U LoL-u je slicna situacija. Oni su pri rezoluciji od 1366x768 na very high i sa ukljucenim Anti-Aliasing-om prosecno zabelezili 104fps. A ja opet na rezoluciji od 1280x1024 i low grafici izvucem maksimalno 55fps. Moze li mi neko reci sta se desava ovde?
@seizmos Ocekivao sam mnogo, mnogo vise, ali ocigledno da moram jos malo da se iskesiram, za neku pristojnu grafu..
@Resident_Evil Nisam ni pomislio na to...Gledao sam samo onaj prvi broj...Moram reci, lepo primeceno
^ "Super" vesti, hvala, idem ja na Haswell Celeron ili Pentium, samo ne znam koji.![]()
The top-end SKU is the 15 watt A6-6310. This number has a top clock speed of 2.4 GHz for the four CPU cores, which is up 400 MHz from the 25 watt TDP Kabini parts. The GPU portion runs at 800 MHz, a full 200 MHz faster than the aforementioned Kabini. So, we have the same process node, but the TDP goes from 25 watts down to 15 watts, and the clockspeeds for the CPU and GPU portions rise pretty dramatically. Progress!
OptimizacijaRazlika u rezultatima Blender testa jeste posledica upotrebe novije verzije programa u slučaju A8-7600 čipa, koja ima podršku za OpenCL tehnologiju, a što je idealna prilika da vam pokažemo na delu razliku kada su samo angažovana CPU jezgra i slučaj kada je hbridna arhitektura na delu CPU+GPU što je slučaj sa testiranim i ovde prikazanim rezultatom AMD A8-7600 APU procesora. Zaključujemo da je potencijal upotrebe GPU-a za poslove računanja daleko veći od upotrebe klasičnih koprocesora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari