Darko1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.01.2006
- Poena
- 320
1) ovaj procesor sa slike imas da kupis OVDE
Ladno su mi dali 3600+ sa 2*256KB L2 i 2Ghz :S:.Koji likovi.A na kutiji pise 1.9Ghz(tj Pakom je to napisao...)
Nista sutra cu morati da vratim CPU i da trazim drugi ako ga ima uopste...Srbijo!
pricaj sta si uradio. Ima li ga?
Vratio sam cpu u Pakom,bilo je malo neprijatno :S:,ali sta da se radi.Jednu stvar reklamiraju,drugu stvar ti prodaju..ccc
Za one koji kupuju ili traze Brisbane,OPN kod sadrzi obavezno ADO3600IAA5DL ili DD ako je BOX u pitanju.Ja se zezenm pa pored svega odnesem ga kuci na ubedjivanje jednog od zaposlenih("ma to je to,Pise na Pakomovoj nalepnici"-a stvarno pise 1.9Ghz ,3600+,Pakom Nis 😀)
Ako neko naleti neka postuje gde ima da se nadje.Srbija kasni jedno 2 i kusur meseca kad je 65nm A64 u pitanju...
1. Hvala za info.
2. Ne vidim šta ti je bilo neprijatno pa ovo je ozbiljan blam, al´ za Pakom.
Plus što oni tebi teba da kažu hvala ( pod pretpostavkom da je greška slučajna ), zato što kad lažeš na specifikaciji, to ti je ½zicer½ za inspekciju, a da ne pominjem što valjaju (ovo je prava reč ) procesor od 95€(u više prodavnica) za 120€
Medjutim prava sramota za Pakom je što mrtvi ladni i dalje drže lažnu specifikaciju na sajtu..
Treba lepo da im neko pošalje inspektore pa neka njima objasne gde je greška i zašto ih je mrzelo da štampaju nove nalepnice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari