Šta je novo?

AMD AM2 x2 Cpu Gde?

• Začetnik teme Začetnik teme Darko1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Darko1

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2006
Poena
320
Ko sto gore pise interesuje me dali neko zna gde ima da se kupi

1-Vidi sliku

2-4000-2x1Mb L2

3-4400-2x1Mb L2

4-DVD-RW sata ali da je Dual Layer
normalno u nekoj normalnoj ceni posto je Lite on DVD-RW sata 3200din

Hvala Svima na pomoci

poozzzzz...:wave:

Prilozi

• GCS0022.webp
    GCS0022.webp
    135 KB · Pregleda: 196
Ima samo A64 X2 AM2 5200+ 2,6GHz 2x1MB sa lepom cenom od oko 240€ sa PDV 😀

Poslednja izmena:
1) ovaj procesor sa slike imas da kupis OVDE

Poslednja izmena:
To nije 65nm ...

Ladno su mi dali 3600+ sa 2*256KB L2 i 2Ghz :S:.Koji likovi.A na kutiji pise 1.9Ghz(tj Pakom je to napisao...)
Nista sutra cu morati da vratim CPU i da trazim drugi ako ga ima uopste...Srbijo!

pricaj sta si uradio. Ima li ga?

Evo sad me je zvao covek iz magacina i kaze da sam u pravu i da su pogresno oznacili celu turu :S: :S: :S: .
Znaci mrka kapa,a platio sam ga 9500din. a ima za 91e(sa sve porezom) da se nadje 3800+ Windsor...
Rekao je lik da cu moci da trazim kintu nazad.A kaze da ne zna da li ce dobijati i kada Brisbane(65nm).
Izvinio se ,sta drugo da kaze.A lepo sam im rekao na licu mesta u samoj radnji da nije to taj OPN kod.Dzabe...
Sutra ga vracam.:bottle:

PS Broj servisa/magacina/cega vec je 2764126,pa ko ubuduce zeli da kupi nesto reklamirano na sajtu od njih,neka za svaki slucaj okrene i pita Milana koji radi u servisu da proveri na licu mesta.

Vratio sam cpu u Pakom,bilo je malo neprijatno :S:,ali sta da se radi.Jednu stvar reklamiraju,drugu stvar ti prodaju..ccc
Za one koji kupuju ili traze Brisbane,OPN kod sadrzi obavezno ADO3600IAA5DL ili DD ako je BOX u pitanju.Ja se zezenm pa pored svega odnesem ga kuci na ubedjivanje jednog od zaposlenih("ma to je to,Pise na Pakomovoj nalepnici"-a stvarno pise 1.9Ghz ,3600+,Pakom Nis 😀)
Ako neko naleti neka postuje gde ima da se nadje.Srbija kasni jedno 2 i kusur meseca kad je 65nm A64 u pitanju...

Tezak je put do Athlona x2 3600+ Brisbane...😀
Sorry,nisam mogao da odolim🙂

Croped from Darko1

Prilozi

• Untitled-1.webp
    Untitled-1.webp
    7.4 KB · Pregleda: 120
Poslednja izmena:
A snimite ovo:

AMD Athlon 64 X2 3600+ Brisbane 1.9GHz 2 x 512KB L2 Cache Socket AM2 Processor - OEM -85$

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103036&ATT=19-103-036&CMP=OTC-d3alt1me

Srbijo medju sljivama 😀.

85dolara oem verzija na egg-u.Strasno :S:.Kod nas je em nema,em ce da kosta ko zna kolko(jer ipak to je novi "model" :-devil-: )
Za to vreme ljudi u AMD sekciji XS-a muce gomilu Brisban-a sa vazdusnim/vodenim hladjenjima na ~3Ghz.Ladni go guje,OCuju se ko blesavi.Eeej 85dolara...
Mi gledamo i nerviramo se hehe :d

Vratio sam cpu u Pakom,bilo je malo neprijatno :S:,ali sta da se radi.Jednu stvar reklamiraju,drugu stvar ti prodaju..ccc
Za one koji kupuju ili traze Brisbane,OPN kod sadrzi obavezno ADO3600IAA5DL ili DD ako je BOX u pitanju.Ja se zezenm pa pored svega odnesem ga kuci na ubedjivanje jednog od zaposlenih("ma to je to,Pise na Pakomovoj nalepnici"-a stvarno pise 1.9Ghz ,3600+,Pakom Nis 😀)
Ako neko naleti neka postuje gde ima da se nadje.Srbija kasni jedno 2 i kusur meseca kad je 65nm A64 u pitanju...

1. Hvala za info.
2. Ne vidim šta ti je bilo neprijatno pa ovo je ozbiljan blam, al´ za Pakom.
Plus što oni tebi teba da kažu hvala ( pod pretpostavkom da je greška slučajna ), zato što kad lažeš na specifikaciji, to ti je ½zicer½ za inspekciju, a da ne pominjem što valjaju (ovo je prava reč ) procesor od 95€(u više prodavnica) za 120€

Medjutim prava sramota za Pakom je što mrtvi ladni i dalje drže lažnu specifikaciju na sajtu..

Treba lepo da im neko pošalje inspektore pa neka njima objasne gde je greška i zašto ih je mrzelo da štampaju nove nalepnice.

1. Hvala za info.
2. Ne vidim šta ti je bilo neprijatno pa ovo je ozbiljan blam, al´ za Pakom.
Plus što oni tebi teba da kažu hvala ( pod pretpostavkom da je greška slučajna ), zato što kad lažeš na specifikaciji, to ti je ½zicer½ za inspekciju, a da ne pominjem što valjaju (ovo je prava reč ) procesor od 95€(u više prodavnica) za 120€

Medjutim prava sramota za Pakom je što mrtvi ladni i dalje drže lažnu specifikaciju na sajtu..

Treba lepo da im neko pošalje inspektore pa neka njima objasne gde je greška i zašto ih je mrzelo da štampaju nove nalepnice.

Nema na cemu.
Voleo bih da sam saznao na manje bolan nacin po mene 😀,bez cimanja i vracanja,objasnjavanja..Ali sta je tu je.
Inspekcija nije losa ideja,mada ne mislim da su namerno to uradili.Ipak je benchmark oba Brisbane koja su testirali dobio od njih.E sad to sto ih vise nema a imaju nalepnicu da su Brisbane je neko u uvozu zeznuo.Nalepio gomilu nalepnica na pogresne kutije i teraj...
A da ,117e za CPu koji kosta mnogo manje je mala bruka,ali posto sam zeleo Brisbane,rekoh da progutam knedlu :d.Medjutim ispalo je kako je ispalo.Tj. ispala :d

Ima li neko od "insider-a" informaciju kada se moze ocekivati PRAVI AM2 X2 3600+ Brisbane? I koja ce mu biti okvirna cena?

thx

Hvala ljudi svim ali izgleda da niko ziv u srbiji nema Brisbane CPU sve same lazi i isprike 6-kom iz 6-st firmi sam probao i nista 90nm cak ni 4000+ 4400+ sa po 2x1mb c nemaju samo stoje oglasi ovo stvarno postaje sramota
ipak zovem caleta da posalje 65nm :-devil-:

pozzzz.... svima :type:

Cela situacija me podseca na vreme kada su se uvaljivali Tbredovi A, iako se vec uveliko pojavio TBredB. Inace procesor sa slike je Windsor F2, koji ako prebaci 2600 Mhz, odlican je! :d

Brisbane ima oznaku DD a F3 CZ. F2 je CU.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno