Isti simptomi u cemu je fora?Miroslav je napisao(la):ja imam problema sa otvaranjem slike. dodje do pola i stane, prikaze prazan kvadrat kao da slika ne postoji
brzi je napisao(la):Rezultat sam po sebi ne bi bio nešto da nije u pitanju KT133A čipset (Abit KT7a) u kombinaciji sa sdram memorijom na najoštrijim setovanjima (cas2, turbo, ludilo i ostalo).
Inače, sve čestitke još jednom, doktore!
Yokozuna je napisao(la):I posle 4 stat na 166FSB GTA3 radi stabilno.
Evo slike jos jedno samo u zipu.
😀 😀 😀
tex707 je napisao(la):...
Ne mogu da shvatim da si KT7A naterao da radi na 173MHz FSB. Svasta sam radio sa tom plocom, i preko 150MHz nije htela nikako, i to sa T-Bird-om....a ovo sa Duronom....jos jednom cestitke.
Yokozuna je napisao(la):Stevs - Znam sad sam mu dao p search-u ali nisam video da je neko uspeo da resi delilac magistrale.
I kod mene udje u windows na 175 ali cim nesto pokrenem blokira se.
Jel ima neki program koji iz dos-a moze da izracuna PCI i AGP?
Yokozuna je napisao(la):Kolo je PhaseLink PLL205-03XC.
Ako se dobro secam a mozda i lupam taj Chaintech je imao programabilan clock generator.
Probao sam na sajtu PhaseLink ali nisam nista uspeo da uradim.
Abit ima u bios-u FSB 155 a ispod njega jos moze +28 Mhz, sigurno moze da se nabudzi bios samo ja neznam kako.Video sam na stranom netu razne kombinacije tweak-a biosa probacu to da nadjem za KT7A.
Kol'ko se ja secam, Fedja je svoju KT7A gurao na 174 MHz...tex707 je napisao(la):...
Ne mogu da shvatim da si KT7A naterao da radi na 173MHz FSB. Svasta sam radio sa tom plocom, i preko 150MHz nije htela nikako, i to sa T-Bird-om....a ovo sa Duronom....jos jednom cestitke.
Yokozuna je napisao(la)::tex707 - Probaj da spustis tvom Tanderu mnozilaci (otkljucaj ga olovkom) pa se malo poigtraj
sa magistralom.
Nema vam leba od toga. Ma sta radili, na KT133A necete imati delilac preko 4. Isto k'o sto ja na KT266A (a i na KT333 i KT400) nisam imao delilac 6. Jednostavno, bilo je ogranicenje samog cipseta, /5 je bio plafon.Stevs je napisao(la):...
PS: Koliko me sećanje služi i na mojoj KT7A je takođe bio taj clock generator. Pogledaću da li negde u nekoj staroj arhivi imam spisak magistrala i delilaca koje podržava.
Ako ti GTAIII na 166 MHz FSB radi stabilno vec cetiri sata (!), onda je to jedna djavolski stabilna masina...Yokozuna je napisao(la):I posle 4 stat na 166FSB GTA3 radi stabilno.
Evo slike jos jedno samo u zipu.
😀 😀 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari