Nisam do sada pokusavao da dizem NB i HT link, ali izgleda da moj cpu to podnosi opusteno. Sada je na 2757 i NB i HT link na samo 1.92 cpu/nb vcore. Da li da ostavim ovako, ili ima benefita ako stavim na 3000?
Ja da sam na tvom mestu napucao bih cpu nb na 3ghz i cpu na 4ghz to sam ja jurio okrugle cifre tebi je josh lakshe jer imash otkljuchan mnozhilac
Zanima me, da li AMD cpu igra neku ulogu u tome da li ce memorija da radi na nekim latencama, ili je sve do same memorije?
Upravo isprobavam teoriju o BSOD u pasijensuNA 4Ghz sa vcore gde puca Prime95 za oko 30-40min hehe. Da vidimo da li drzi vodu. Crunching Seti sa 80% na svim jezgrima. Na 100% bi puklo ofc.
![]()
S' obzirom da se ova tema odavno ne bavi TurboCore-om, evo i ja da dam svoj skromni doprinos offtopikovanju: Interesting Information From AMD About 1090T @ Overclock.net.
Ma bre covece ja sam okoreli AMD fan, jedva cekam bulldozer i da dam postenu paru da posteno mogu da je.em sve koji su pljuvali po phenomu od pre 3 godine ali znam ja opet, intel fanovi su .... evo videces, BD bolji od SB ali nee onda ce oni BD treba da se takmici sa IB, evo paz sta sam rekao![]()
Mislim da oni (AMD) ne sme da rizikuje da cak i prvi BD bude losiji od SB![]()
Pa enigme neke i nema Magny. Recimo 1090t polovan sa sve garancijom i fiskalnim 14000din, ploca kao moja nova 11000din, znaci polovna isto sa garancijom nece moci vise od 9000din. Dalju cenovnu racunicu kao i razmatranje realne razliku u radu i igrama koje bi ja i ti osetili (iste nam i grafike) prepustam tebi...
Naravno, ako budzet to opusteno podnosi...sto da ne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari