Erik reci neshto...erik mi delovao odushevljeno...a ovaj test bukvalno kazhe ko ima 4770k ne treba da menja za vecinu stvari...a ovo je cpu od 350e
Erik reci neshto...erik mi delovao odushevljeno...a ovaj test bukvalno kazhe ko ima 4770k ne treba da menja za vecinu stvari...a ovo je cpu od 350e
Zavisi sta koristis, ako se samo igras, nikakvu realnu razliku neces videti u 95% igara. Ako se igras i streamujes u visokom kvalitetu, definitivno se isplati. R7 je procesor za poslovne namene, te je za programe koji koriste vise od 4 thread-a mnogo jaci od 4770k.
Za nestrpljive, ima da se čita i pre nego što Erik nastupi.
Čekamo čekamo a svaki link poznat svima minut nakon sto izađePanonski,ne zanima nas,cekamo nase...
Verovatno je bug u pitanju Ivane...msm to za memoriju.
Rezultat nije loš ni za jednu stranu... Ako ne mogu da se klokuju, samo će se lepo u Ž l J e B i T i između intela i to je to. Intel će vrv oboriti cene. Tehnološke revolucije na tržštu, za nas kupce, neće biti. Imaćemo samo jeftinije cpuove.
Problem je taj cap (znam da sam dosadan). I koliko će ići 6/12. Stvarno se nadam da će pokidati na kloku, makar 4.6. To bih već mogao da progutam.
Meni je 16 tredova umesto 8 sa cenom od 600e i te kakva revolucija!Drugo mislim da je nefer testirati 8 jezgara za video igre i uporedjivati ih sa Intelovih 4 jezgra , mislim da ce gejmeri kupovati pre neki r5 koji ce u tom segmentu nadmasiti Intela.
Za ljude iz sveta 3d-a i onih koji se bave video editingom ovo su zaista fantasticne vesti.
Ne znam zasto je iko ikada mislio da ce 8core moci da prepici najnoviji 4core u uobicajenom gaming scenariju. Ni intel to ne moze da postigne, a bi sigurno, cisto da i gamere navuku na HEDT odakle im ide veca zarada.
S druge strane BF1 i igre koje koriste 8-10 threadova, oh oh![]()
Ne znam zasto je iko ikada mislio da ce 8core moci da prepici najnoviji 4core u uobicajenom gaming scenariju. Ni intel to ne moze da postigne, a bi sigurno, cisto da i gamere navuku na HEDT odakle im ide veca zarada.
Upravo mi je stigao mail - Overclockers UK spustili cene svih Kaby Lake procesora. Ne previše, do desetak posto.
Opet smaram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari