Onima sa 1800x se nije posrecilo a ni momcima sa nemackog foruma. Videcemo sta ce Erik reci.7 1700 ide na oko 3.9 najviše do 4 GHz dok bi 7 1700X trebalo da dostigne 4.2 GHz.
Ima par CPUz screenshot-ova na netu.
Vidim kako su oni iz AMD profitirali dok su bili uzivo u programu.[emoji14]Razlicito binovani, normalna pojava. Za 1800X su birani najbolji primerci, za 1700X dobri, a za 1700 sta ostane... Nailazice i na 1700 golden cipovi, ali ce tu profitirati ko ima pristup recimo 100kom tray procesora, pa da svaki proba i izabere najbolji.
Razlicito binovani, normalna pojava. Za 1800X su birani najbolji primerci, za 1700X dobri, a za 1700 sta ostane... Nailazice i na 1700 golden cipovi, ali ce tu profitirati ko ima pristup recimo 100kom tray procesora, pa da svaki proba i izabere najbolji.
Pa ako kupi i7-7700K neće mu trebatiA ja ne podstrekujem sivu ekonomiju, šverc i nelegalne radnje ni na koji način.
7700K na 5+ GHz i 8 threada je pravi multipraktik
Takodje je glupost sto nisu stavili makar GTX1070.
Nije neka šteta, ni da ti se očekivano ne dogodi... :smoke:... Jos da se sutra potvrdi da ne mogu ovi relativno povoljni modeli preko 4 GHz a binovani preko 4.2 GHz, bice sve kako sam i ocekivao...
Jako fino![]()
Ako je stvarno 1700x "bacao" do 3.8 jako se lepo drži čak i protiv 7700k sa 4.4. Problem mi je samo taj cap od 4.2, koji se nadam nije tačan. Možda će više ići R5 6/12.
U chartu za memoriju(memory bandwidth) stoji da je koriscena 2133 memorija i to se poklapa sa ss-om ocitavanja iz cpu-z.Ljudi, to za RAM je vrv zbog lošeg BIOS-a ili lošeg očitavanja...
Nije neka šteta, ni da ti se očekivano ne dogodi... :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari