Ja dok ne vidim bar 10+ sajtova nista ne zakljucujem, pogotovo baljkanskim sajtovima ne verujem nista (izbor testova losh, pristrasni, povrsni, itd... ko ima daje HW taj neka cita baljezganje).... vec duze vreme
Poslednja izmena:
Onako kako je odavno trebalo da budeKoje mesto?![]()
morate razumiti AMD mrzoljubce kakvi god testovi budu Ryzen nece valjat![]()
Procesori su generalno "teski" za testiranje, po meni test nije test ako nije utroseno bar minimum nedelju dana testiranja, nekih ~100 aplikacija + 30+ brobranih CPU limited igara, pogotovo CPU sa novom arhitekturom gde treba iskopat jake i lose strane iste!
Procesori su generalno "teski" za testiranje, po meni test nije test ako nije utroseno bar minimum nedelju dana testiranja, nekih ~100 aplikacija + 30+ brobranih CPU limited igara, pogotovo CPU sa novom arhitekturom gde treba iskopat jake i lose strane iste!
Vadi pare [emoji14]Što se tiče igara, ja čekam digital foundry test, tu se lepo vidi u svakoj sekundi šta se dešva i baterija testova im se uglavnom sastoji od najpopularnijih naslova, nisu od onih koji stave Ashes of the Singularity ili neki sličan naslov koji niko na svetu ne igra, a koji drastično pravi razliku u korist jednog proizvoda ili drugog![]()
Opet da naglasim da informacija o single core performansama je stigla od člana drugog foruma i govorio je o oveklokovanom Ryzen procesoru koji kao takav ima single threat performanse stock Kaby Lake procesora.
Da ne bude zabune, neko drugačije shvatio ili da je AMD lagao
(ako je OC bio na ~ 4.2 još će ST perforormanse da budu jako blizu Skylake-a clock by clock?)
Ja nisam AMD mrzac, niti se vezujem sa brendove, uvek gledam najbolji proizvod za ono što mi treba. Za razliku od nekih koji se emocionalno vezuju za pojedine kompanije i proizvode.
Kao što sam rekao, ako se ispostavi da je tačno da može da se drži sa single core perfomansama stock 7700k, ja dan posle toga naručujem 1800x. Ako ne, naručujem 7700k![]()
Govorio je o overklokovanom procesoru koji prestiže single thread performanse stock 7700k. Ako bi maksimalno overklokovan 1800x imao single thread perfomanse na nivou 7700k @4,6-4.7Ghz, to bi mi bilo sasvim dovoljno da se preživi dok ne dođe i valjana multicore podrška.
Ja nisam AMD mrzac, niti se vezujem sa brendove, uvek gledam najbolji proizvod za ono što mi treba. Za razliku od nekih koji se emocionalno vezuju za pojedine kompanije i proizvode.
Kao što sam rekao, ako se ispostavi da je tačno da može da se drži sa single core perfomansama stock 7700k, ja dan posle toga naručujem 1800x. Ako ne, naručujem 7700k![]()
Može, zato ćemo sačekati digital foundrye sad, 600e može da bude 7700k komplet sa pločom![]()
e sad, 600e može da bude 7700k komplet sa pločom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari