Za siromasne balkance se nista ne menja.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Imao sam vise vremena da pogledam ove grafikone, pa nista novo nisam saznao. Zen se kolje sa performansama sa Intelovim perjanicama u multithread aplikacijama sto su i ostali testovi pokazali. Ono sto mene zanima sada su single core peeformanse a to se iz ovih testova ne saznaje. Razmisljam o nabavci 1700x ali ako bude solidno skuplji od 7700k a performanse u igrama (jedina moja zahtevna primena racunara) priblizne, ili manje (cega se plasim) ne verujem da cu ici na tu varijantu, doduse uvek postoji verovatnoca da ce ploce biti jeftinije od z270.
Inace optimisticne procene su da je u sc performansama blizak broadwel-u.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Pa pustili su par testova.
Na sajmu je bila i igra koju si mogao da probas i uporedis sa intel racunarom pored.
Za detaljne testove treba da se maticne poloce finalizuju kao i svi drajveri a na tome se ubrzano radi.
Koji je to amd cpu bio?A koji intel?I koliko je tu fps-a bilo?
Nema to veze sa logikom, već sa ekonomskom računicom.
6900k vs 8Core Ryzen u BF1. Vrteli su valjda u 4k preko 60 fps oba. Ako se dobro secam isti framerate. (grafe bile Titan X pascal)
Jedno pitanjce za sve pa ko može neka pojasni (molim bez "bečenja" i iščuđavanja):
- Da li će 1200x ili 1100, ili koji već (4/4) biti u rangu, i u kom rangu + ili -, u dnosu na i5 4440 koji sada imam???
tnx
Intel sa 8 jezgra i 16 tridova od 150 000din.
AMD sa 8 jezgra i koliko trida?
Thread nije trid. Pa isto 8/16.
Da li će 1200x ili 1100, ili koji već (4/4) biti u rangu, i u kom rangu + ili -, u dnosu na i5 4440 koji sada imam???
Thread stvarno može da bude trid (mada bi ja rekao tred) pošto živimo u zemlji gde se piše kao što govoriš...stoga to nije greška. Jel se kaže computer ili kompjuter?
Preorder Erektovanog (engl. Ryzen) 1800x za tričavih 627eur? Koliko će biti u Benč šopu?![]()
Thread stvarno može da bude trid, mada bi ja rekao tred, pošto živimo u zemlji gde se piše kao što govoriš...stoga to nije greška. Jel se kaže computer ili kompjuter?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari