magny_cours
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.06.2010
- Poena
- 200
Definitivno cu ovo sacekati, ako sam i razmisljao o nekom upgradeu sa Skylake-om, ovo mi se mnogo vise svidja.
Ceka se Zen.
Ceka se Zen.
Poslednja izmena:
Zen - AM4
Zen+ - AM4+?
AMD je u proslosti imao obicaj da uradi refresh (am2+,am3+) i to posle svega pola godine.. Ja se ne bih zalecao odmah sa upgrejdom.
Sto se lozite na piskaranja nekih sajtova? Kao da ste svi zaboravili hype i odlaganje pojavljivanja FX procesora, a na kraju ispao corak![]()
Zen - AM4
Zen+ - AM4+?
AMD je u proslosti imao obicaj da uradi refresh (am2+,am3+) i to posle svega pola godine.. Ja se ne bih zalecao odmah sa upgrejdom.
To bi onda bilo isto kao trenutna arhitektura, u šta sumnjam. S druge strane, ovog puta im je softver više naklonjen.Ja sam ubeđen da 8-jezgarni Zen CPU neće biti brži od Skylake i5, tako da mora biti jeftiniji![]()
Mislim 8 jezgara, a ne modula.Nece vise biti modularnog dizajna sa deljenom FPU. Te 8C/16T fazone mozete da zaboravite.
ili mnogo verovatnije: Intel mora da napravi gresku...AMD mora da napravi neverovatan proizvod, proizvod u kome ljudi nece moci da nadju nijednu iglu u plastu sena da bi se prodao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari