Kako se uopste povezuje daljinac [EON] sa tv-om pomocu koda? Gde ima spisak kodova?Ako nekoga zanima da li je moguce povezati eon daljinac sa firestickom ili kockom, odgovor je da moguce je. I to na vrlo jednostavan nacin. Povezete eon daljinac sa televizorom putem koda za taj model tv-a. Zatim u meniju televizora ukljucite hdmi cec opciju. U podesavanjima firesticka ili kocke isto ukljucite hdmi cec. I to je to.
Odradih i ja, valjda nisam zeznuo nesto u medjukoracima koji nisu navedeni u video zapisu, al na kraju funkcionise isto kao i kod njega. Sta li smo prihvatili ovim... nikad to necemo saznatiDa javim da sam blokirao update po uputstvu sa YT koje sam okačio na prethodnoj strani. Procedura traje koliko da pregledate video i zatim još jednom korak po korak, 20-ak minuta lagane zabave i svi problemi ubuduće rešeni. Osim ako imate potrebu za VPN na Firesticku, onda zaobiđite ovu akciju.
Kako se uopste povezuje daljinac [EON] sa tv-om pomocu koda? Gde ima spisak kodova?
Meni svi tasteri osim broja 8 koji ne znam zasto ne radi. U eon aplikaciji sam probao i jedino osmica ne reaguje. Back radi normalno.Uspem ja njega da povezem, i upravljam daljincem od EON, ali nece svi tasteri, recimo, "back" ne funkcionise sto je najvazniji taster izmedju ostalog.
Koji taster ti ne radi? 😃Meni svi tasteri osim broja 8 koji ne znam zasto ne radi. U eon aplikaciji sam probao i jedino osmica ne reaguje. Back radi normalno.
A gde mogu da ga nadjem, skinem?Treba ti iris smart a ne iris go za firestick.
Hvala, pozdravKačili su ljudi ovde na forumu u temi za Iris GO, pošto ne postoji tema za iris smart, pročešljaj par poslednjih strana.
Kod mene radi EON Smart TV (bolje/brze nego na SBB Tv Boxu) ne vidim sto mobilna aplikacija ne bi radila. Potrazi na ovom forumu (u ovoj temi) imas kod za Downloader za instalaciju aplikacije. A mozes je instalirati i preko Aptoide TV aplikacije, ako te mrzi da pretrazis temu.Pozdrav, da li postoji mogućnost da na ovaj amazon stik se instalira EON mobilna aplikacija?
Da li si probao da instaliraš mouse toggle i onda koristiš iris go?Skinuo sam IRIS GO sa aptoide TV ali ne radi. Tacnije, moze da se pokrene ali od funckija nista ne radi. Moze na daljincu da se klikce pa sta ti se posrcedi da se otvori (meni, kanal...)
Da li neko ima link gde mogu da skinem verziju koja funkcionise? Posto prvi put imam dodira sa ovim stvarima, dobor bi doslo i neko uputstvo kako to uraditi.
Hvala unapred
Ja sam instalirao ovu i idalje radiLjudi, je l' može neki link za HBOMax aplikaciju za nemački Firestick? Instalirao sam neku sa APKpure 53.05.0 ali neće da radi. Koristim NordVPN.
Obrisi MAX aplikaciju i instaliraj HBO MAX 53.20 sa ovog linka. Ja sam to odradio prosle nedjelje i radi bez problema
![]()
HBO Max: Stream TV & Movies (Android TV) 53.20.0 APK Download by WarnerMedia Global Digital Services, LLC - APKMirror
HBO Max: Stream TV & Movies (Android TV) 53.20.0 APK Download by WarnerMedia Global Digital Services, LLC - APKMirror Free and safe Android APK downloadswww.apkmirror.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari