Šta je novo?

Amazon Fire TV

Ta cena...
Jedino da vam neko to donese iz Amerike baš u trenutku akcije i da ništa ne plati poštarinu i vi baš ništa da ga ne počastite...

E onda ste baš dobro prošli👍

Ima tamo stalno i ond box za 20$ pa se još niko nije hvalio da ga je doneo ovde po toj ceni

Ako nekoga zanima da li je moguce povezati eon daljinac sa firestickom ili kockom, odgovor je da moguce je. I to na vrlo jednostavan nacin. Povezete eon daljinac sa televizorom putem koda za taj model tv-a. Zatim u meniju televizora ukljucite hdmi cec opciju. U podesavanjima firesticka ili kocke isto ukljucite hdmi cec. I to je to.

Da javim da sam blokirao update po uputstvu sa YT koje sam okačio na prethodnoj strani. Procedura traje koliko da pregledate video i zatim još jednom korak po korak, 20-ak minuta lagane zabave i svi problemi ubuduće rešeni. Osim ako imate potrebu za VPN na Firesticku, onda zaobiđite ovu akciju.

Ako nekoga zanima da li je moguce povezati eon daljinac sa firestickom ili kockom, odgovor je da moguce je. I to na vrlo jednostavan nacin. Povezete eon daljinac sa televizorom putem koda za taj model tv-a. Zatim u meniju televizora ukljucite hdmi cec opciju. U podesavanjima firesticka ili kocke isto ukljucite hdmi cec. I to je to.
Kako se uopste povezuje daljinac [EON] sa tv-om pomocu koda? Gde ima spisak kodova?

Da javim da sam blokirao update po uputstvu sa YT koje sam okačio na prethodnoj strani. Procedura traje koliko da pregledate video i zatim još jednom korak po korak, 20-ak minuta lagane zabave i svi problemi ubuduće rešeni. Osim ako imate potrebu za VPN na Firesticku, onda zaobiđite ovu akciju.
Odradih i ja, valjda nisam zeznuo nesto u medjukoracima koji nisu navedeni u video zapisu, al na kraju funkcionise isto kao i kod njega. Sta li smo prihvatili ovim... nikad to necemo saznati :ROFLMAO:
:ROFLMAO: :ROFLMAO:

Uspem ja njega da povezem, i upravljam daljincem od EON, ali nece svi tasteri, recimo, "back" ne funkcionise sto je najvazniji taster izmedju ostalog.

Meni svi tasteri osim broja 8 koji ne znam zasto ne radi. U eon aplikaciji sam probao i jedino osmica ne reaguje. Back radi normalno.
Koji taster ti ne radi? 😃

Inace moram ovde javno da pohvalim kolegu @SickMF za podrsku i pomoc, vezano za firestick i jos par sitnica. Hvala i svima ostalima koji su imali zivaca za moja (mozda i glupa) pitanja i koji su se trudili da mi pomognu. 🍻

Skinuo sam IRIS GO sa aptoide TV ali ne radi. Tacnije, moze da se pokrene ali od funckija nista ne radi. Moze na daljincu da se klikce pa sta ti se posrcedi da se otvori (meni, kanal...)
Da li neko ima link gde mogu da skinem verziju koja funkcionise? Posto prvi put imam dodira sa ovim stvarima, dobor bi doslo i neko uputstvo kako to uraditi.
Hvala unapred

Treba ti iris smart a ne iris go za firestick.

Kačili su ljudi ovde na forumu u temi za Iris GO, pošto ne postoji tema za iris smart, pročešljaj par poslednjih strana.

A sta se desava, ako u novi update stave nesto (npr. blokiraju inastalacije aplikacija van njihovog sistema) sto ne odgovara nama kao korisnicima, a neko kupi novi stick za crni petak recimo i cim ga ukljuci povuci ce novi update!?

Pa ne mora. Iskljuci net, spremi sve sto ti treba, blokiras update. Ne znam sad dal je to moguce... Osim toga, to i nije najgore, najgore ce biti ako i novi Stickovi vec budu imali instalirana ta azuriranja. Ali mislim da nikad nece blokirati instaliranje aplikacija, sta vise, ide se i na to da i Apple omoguci instaliranje aplikacija trece strane na uredjaje.

Povezao sam preko onog Y usb kablica usb flash 32gb sa filmovima, kao fat32, ali ga 4k max ne vidi. Gde grešim?

Pozdrav, da li postoji mogućnost da na ovaj amazon stik se instalira EON mobilna aplikacija?

Pozdrav, da li postoji mogućnost da na ovaj amazon stik se instalira EON mobilna aplikacija?
Kod mene radi EON Smart TV (bolje/brze nego na SBB Tv Boxu) ne vidim sto mobilna aplikacija ne bi radila. Potrazi na ovom forumu (u ovoj temi) imas kod za Downloader za instalaciju aplikacije. A mozes je instalirati i preko Aptoide TV aplikacije, ako te mrzi da pretrazis temu.

Na firestick ne ide mobilna aplikacija. EON na firesticku se prijavljuje kao TV uredjaj.

Ljudi, je l' može neki link za HBOMax aplikaciju za nemački Firestick? Instalirao sam neku sa APKpure 53.05.0 ali neće da radi. Koristim NordVPN.

Skinuo sam IRIS GO sa aptoide TV ali ne radi. Tacnije, moze da se pokrene ali od funckija nista ne radi. Moze na daljincu da se klikce pa sta ti se posrcedi da se otvori (meni, kanal...)
Da li neko ima link gde mogu da skinem verziju koja funkcionise? Posto prvi put imam dodira sa ovim stvarima, dobor bi doslo i neko uputstvo kako to uraditi.
Hvala unapred
Da li si probao da instaliraš mouse toggle i onda koristiš iris go?

@spotpala
U svojim p.p imas resenje vec evo pune dve godine ( tada si jurio za neki drugi box ) 😂🤣😂 i dalje radi ( nista se promenilo nije ) pogotovo na uredjajima koji nisu google sertifikovani , nema lepseg resenja moras se snaci za neki airmouse , mouse toggle , ( usb adapter pa mis ) i slicna resenja ako nemas mogucnost za Eon smart slot nego imas samo Eon mobilni slot

Hvala i tebi na odgovoru, nisam znao da ta aplikacija ide i na ove sertifikatovane uređaje. U međuvremenu mi je poslao kolega forumas @SickMF kojem se takođe jos jednom zahvaljujem.

Ljudi, je l' može neki link za HBOMax aplikaciju za nemački Firestick? Instalirao sam neku sa APKpure 53.05.0 ali neće da radi. Koristim NordVPN.
Ja sam instalirao ovu i idalje radi
Obrisi MAX aplikaciju i instaliraj HBO MAX 53.20 sa ovog linka. Ja sam to odradio prosle nedjelje i radi bez problema

Na Kodiju (20 Nexus) imam Xenon Diggz build, na forku Kodija (19 Matrix) imam Balkan Green, obe aplikacije rade odlicno, realno dosta bolje nego na A95x f3 Air-u. Problem je kada se izadje iz aplikacije i ugasi se firestick (sleep) svaki put pri ponovnom ukljucivanju aplikacije (Kodi i Kodi fork) nece da prorade. Udje se u opcije, pa u aplikacije, pa u njih, pa se obrise Cache, pa sve proradi opet. Ima li neko resenje za tu situaciju? Hvala

27$ za Max, džabe, rasprodaja pred izlazak novih modela.

Nazad
Vrh Dno