Pa tako to ide, cim ja nesto kupim tu dolaze i problemi 🤣Wtf??!!
![]()
Did an Amazon Update Accidentally Brick Fire TV Devices?
A number of Amazon Fire TV Sticks are stuck at the logo screen following a recent update. Amazon appears stumped by the problem.www.pcmag.com
Sta se desi? Jel neko imao problema posle apdejta?Ako ga budes koristio bez blokade updejta vala ces se nadrndati😖
Vala će posle toga u kantu za smeće. Da se cimam oko razno-raznih blokada,ne pada mi na pamet. Ako crkne,završio sam sa amazonovim proizvodima i to je to. Ionako za ove pare nemam za čim da žalim.Ako ga budes koristio bez blokade updejta vala ces se nadrndati😖
That's my manJa uradio jednom, cim sam kupio MAX i od tad nemam nikakvih problema. Sad ovaj Fire sto ja licno koristim ne bih prodao ni za 200e 😄
Jesi uradio ovako kao na klipu koji sam postavio, ili je tada bio drugačiji metod?Ja uradio jednom, cim sam kupio MAX i od tad nemam nikakvih problema. Sad ovaj Fire sto ja licno koristim ne bih prodao ni za 200e 😄
Ja ne znam, ništa nisam blokirao, menjao, koristim fs4kmax za kodi i eon. Sve radi perfektno, jedino me smara što nema gplay, pa moram povremeno da "ručno" ažuriram aplikacije.Kakve su to reklame na Sticku?
Imas par strana ranije ja sam pisao o dosta stvari koje ti pitas.Pozdrav, imam nameru da kupim Fire Stick 4k Max, koristio bih Stremio(+real debrid), YouTube(ili neku Vanced varijantu, vidim da postoji ovaj SmartTubeNext), Spotify, TiViMate i EON nadam se. Imam par pitanja u vezi toga:
Hvala unapred🙂
- Ima li nesto sto treba da znam? Recimo, vidim da se pominje neko blokiranje update-a na FireOS-u i da ljudi kazu da to valja uraditi. Cemu to i ima li jos neke cake koju bi valjalo znati na vreme?
- Sto se tice EON-a, imam samo email/pass za login u EON aplikaciju i koliko sam razumeo to nije dovoljno za EON Smart TV aplikaciju i radi samo sa tablet/mobilnom verzijom EON aplikacije. Ima li nacina da se na Fire Stick instalira ta verzija aplikacije, kako bih onda mogao da upotrebim ovaj nalog? Ako ne, ima li neki workaround, recimo neki dobar browser na kojem moze putem web-a da se koristi ovaj nalog, a da performanse nisu lose?
- Da li je za ove moje namere FireStick 4k Max pravi uredjaj? Mozda budem pokusao da napravim neki dobar Kodi build, jel to nije suvise zahtevno za ovaj uredjaj?
- Sto se TiviMate tice, skontao sam po forumu da je to najbolja aplikacija za IPTV i da radi odlicno. Naravno, verujem da je jos vaznije imati dobru IPTV listu. Znam da je na dobrom glasu ranije bio tvviet - da li je i on i dalje najbolja preporuka, ili sada postoje bolje varijante(mozda se i popravila situacija sa besplatnim listama, nisam siguran)?
- Da li je pouzdano kupiti FireStick preko KupujemProdajem od nekog prodavca sa dosta dobrih ocena? Nisam u prilici da narucujem preko Amazona itd, pa pretpostavljam da mi je onda jedina preostala opcija KP. Neki prodavac za preporuku?
- S obzirom da ga nema u zvanicim kanalima prodaje u Srbiji, da li je ok da kada kupim uredjaj, nalog napravim sa svojom email adresom odavde, bez ikakvog VPNa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari