Nema potrebe da blokiras apdejte.Ok dugujem jedan malo opsiriniji post,
__
- Uzeo sam Fire stick 4k max na kp-u, placen nekih 50e, bacio amazon punjac, i stavio neki super fast od samsunga.
- Imam Hisense TV (nisam siguran tacno oko modela, ali prilicno neki low budzet) 300-350e
- Imao sam malih problema da podesim Stick daljinac, pa sam bio skeptican da cu uspeti, medjutim kroz nekoliko pokusaja i googlanja uspeo sam solve.
- Zatim sam skinuo app Downloader, sa app stora, dosao na forum i preko nekoliko linkova skinuo EON, HBO Max, Arena Cloud, etc. (hvala svima 🙌 carevi ste)
- Posto mi to nije bilo logicno svaki put to da radim, kako bih vrteo strance i trazio linkove, uradio sam sledece: Skinuo App (.apk): DriveManager+, i povezao DropBox, zatim na dp-u napravio folder Fire App, i sve applikacije stavio tu, za 10sec bukvalno sve install, sync je u sec sve bukvlano!!
- Probao sam sve do jedne applikacije i brutalno dobro rade, prezadovoljan sam!!, i drago mi je sto nisam uzeo Apple TV, i ako sam bas bas u njihovom sistemu zbog posla.
Imam par pitanja, da li bi bilo dobro da se blokira updete Fire sticka?
Takodje me zanima kako se koristi Kodi?, nisam bas imao prilike da koristim to, posto imam sve navedene gore Applikacije za koje imam nalog, da li je Kodi nesto bolji od toga?
__
i naravno kao glavni razlog, jedan mali daljinac za sve!!, od Eona i TV-a sam bacio duboko u kutiju neku, ne mogu ocima da ih gledam
Svaka preporuka za Stick stvarno brutalno dobra stvar!!
Hvala puno na odgovoru, videcu danas da testiram Pluto Tv preko Windscribe-a + da vidim za Sling.Probao i rade preko vpn, meni se nije dopalo.
Imas SYFY i CW isto su free sa reklamama.
Ali zavisi sta volis, ukusi su razni.
Sling in Directv su odlicni ali moiras malo da potrazis po Telegramu![]()
Ne mozes koristiti launcher ako si pokupio azurianja, launcher jedino ako imas nov Firestick pa na brzinu instaliras update bloker. A verovatno ni to nece vise pomoci jer ce noviji stickovi da dolaze sa novijim sistemom odmah.Je li vrede čemu ovi launcher-i za fire stick i koji bi preporučili za 4k max?
jeste nacickan originalni launcher plus pokusavaju da uvaljaju druge app i serije/filmove. Elegantan nije svakako, ali potpuno funkcionalan da se ukljuci app.Nije mi jasno cemu tolika fama za lanchere. Meni originalni ni malo ne smeta. 4K Max koristim za HBO, Kodi, Disney+, Netfil, IPTV i Youtube. Vise mi ne treba a ovako radi perfektno
Recimo da se vidi "my list" ili new episodes u samom launcheru iz 4 razlicite app. Ovo nema sanse da ikad izvedu jer ja na primjer na svakoj app imam po vise profila i svi gledaju razlicito. A sto se tice "uvaljivanja serija i filmova" taman mi po nekad daju ideju sta da skinem sa torenta ako vec nema na app koje koristimjeste nacickan originalni launcher plus pokusavaju da uvaljaju druge app i serije/filmove. Elegantan nije svakako, ali potpuno funkcionalan da se ukljuci app.
Bice da nema dobrog launchera koji pravilno nudi ponudu iz svih aplikacija. Recimo da se vidi "my list" ili new episodes u samom launcheru iz 4 razlicite app. Dolazimo do toga da moze samo lepo da izgleda, ali da mu je jedina funkcija da se dodje do app, sto sam ja poceo da radim glasovno u zadnje vreme.
Gde si uzeo i po kojoj ceni?Uzeo danas 4k max, par pitanja.
Uskoro cu i ja umesto "Duleee Saaaviiić" da se sKOCKAm.... Nego nesto drugo mene zanima... Kad je Mica umrla???Шта значи апликација коју мораш да имаш? За мене је то, нпр. коди са дебрид налогом да бих гледао филмове у максималном квалитету. Некоме је то небитно. Мени је обавезан смарт тјуб, неко гледа на обичном јер му рекламе нису проблем или нема појма да постоји Јутјуб и без реклама. Мени је битан тивимејт, неко гледа у кодиу разне билдове са каналима оваковог или онаквог квалитета. Мени је битан ЕОН, некоме ИРИС или супернова...
Теби је битан VPN због Плутоа, ја га уопште не користим - ни шиљу, ни плутона, ни микија ни VPN. Некоме је битан Амазон прајм, ја га не гледам јер нема преводе...
Да резимирамо - ти што је мени обавезно да се има, некоме није.
И још једном да напоменем - ко може да приушти коцку, обавезно нека је узме. И немојте ми са том причом да се штапић не види. Треба да се види 😁. Исто као што се види и шилд и остали квалитетни боксови, а коцка то сигурно јесте. И она прича као све то може и штапић. Немојмо и лабави може да забави што би рекла покојна Мица. Иде се и аутобусом из Ужица у Београд, и голфом, а иде и се и са BMW/AUDI/MERCEDES са шофером. Каже човек - штапић могу да понесем када идем на море/летовање/зимовање/на плац... Па не носиш ТВ - стави бокс у ранац/торбу/кофер... Нема он 20 кг... Не контам.
ПС - морам купити још 5 комада да имам за јамб 🤣
Uzeo danas 4k max, par pitanja.
Koliko je bitno imati vpn? Vidim npr da pluto tv ne radi.
Skinuo sam unlinked i preko njega par aplikacija (vazno da arene sport rade). Dajte neku preporuku jos, neke sustinski must have aplikacije
TuneIn radioZna li neko dobru app sa svim radio stanicama ili tako nesto slicno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari