Šta je novo?

Amazon Fire TV

12. i 13. jula će biti Prime Day, ko ima Prime, biće dosta stvari na Amazonu na popustu.

Ako neko mozda ima potrebu da opali koji screenshot na firesticku a ne zna kako, moze u par koraka pomocu Apps2fire aplikacije na telefonu. Potrebno je spojiti se na ip adresu firesticka, kliknuti na 3 tacke u gornjem desnom uglu, izabrati screenshot i to je to. Korisno za one kojima treba slikovito objasniti neki postupak instalacije.
Evo nekoliko primera...
Jesi sam "pakovao" kodi ili?

Amazon opet ima akciju za firestick modele.

Prime day je sutra, 12.jula do 13. S tim sto imaju ovaj early prime day, dosta proizvoda je sniženo

I obican 4k je sjajna kupovina za nezahtevnu rodbinu.

@nagard
Na žalost ne možeš direkt za Srbiju, mislim da mi je Gargamel prošli put skrenuo pažnju da iako piše da može da se naruči kada stigneš do jednog od poslednjih koraka porudžbine izbaci da ipak ne može.
Rešenje ti je da naručiš na nekoga od rodbine, prijatelja itd koji su u Nemačkoj ili da vidiš sa ovima što donose stvari iz inostranstva i eventualno firme tipa mailboxde.com koje prime paket za tebe i proslede ti ga na adresu koju im pošalješ. Imaš oglase na KP a i kačili su ljudi u ovoj temi kako su se snašli pa prevrti malo unazad.

Meni bleji nov max 4k vec par meseci, razmišljao sam na 1080p projektor da stavim ali ga jos nisam otvorio. Zanima me jel radi još uvek EON?
Nešto sam slabo ispratio da je bilo nekih promena pa jel imaju još uvek upotrebnu vrednost?

Ja sam pazario MAX prvenstveno da se igram sa emulatorima za matore igre :) videh da n64, ps1 i gamecube rade dobro od novijih, što je i više nego odlično za ovako mali uređaj.

Pitanje, da li neko ima preporuku za jeftin gamepad a da radi na amazon fire stick 4k?

P.S. molim moderatore da spoje poruke.

Pozdrav , postao sam vlasnik fire sticka 4k max , sve na njemu radi dosta zadovoljavajuce , sem eon tv aplikacije , app sam skinuo sa aptoidtv verzija 4.23 , u podesavanjim za sliku imam opciji za samo 4mbit/s a ne 7 kao na Hisense i Tcl televizoru , a ima samo Afr bez Cfr , da li je i kod vas tako , ili sam skinuo pogresnu verziju app ,i kako ste resili problem prebacivanja kanala na aplikaciji , jel postoji neki daljinski koji moze da posluzi toj svrsi

Prebacivanje kanala uglavnom zavisi od tv-a. Meni na starom tv-u (panasonic 32" 10+ godina) preko cec-a radi prebacivanje kanala, i to baš ta tvoja kombinacija, 4kmax + eon ATV app. Već na novijim televizorima ne radi mi ch+/ch-, probao na više komada. Moraš na kursorske, pozoveš listu kanala na levu strelicu, pa onda biraš.

Što se tiče prvog pitanja, proveriću kad dođem kući ako neko pre mene ne odgovori. U svakom slučaju, treba instalirati uvek najsvežiju verziju aplikacije, mora da se gađa sa verzijom one koja je na eon boxu.

Pre par verzija su ubacili to da kad se aplikacija koristi preko WiFi sakrivene su CBR i "do 7 Mbps" opcije. Stavi ti lepo na "Auto" i ABR i ne beri brigu.

Namestio sam da mi eon app radi na hisense tv a sve ostalo na fire stick , u svakom slucaju hvala vam na odgovorima .

Kad vam uradi sledeci update izgubice se Developer options tab.
Da bi povratili mogucnost sideloadinga morate ko na telefonima 6-7x da kliknete ime uredjaja.

Kad vam uradi sledeci update izgubice se Developer options tab.
Da bi povratili mogucnost sideloadinga morate ko na telefonima 6-7x da kliknete ime uredjaja.
Zar to nije bilo pre nekih mesec i malo vise dana? Posle toga je izaslo vec nekoliko apdejta, a vec sa sledecim je vracen developer options.

Nazad
Vrh Dno