Tacno tako. Problem je kod mene jer je Teslin daljinac jedva u funkciji, pa mi je lakse da za neke isnovne radnje tipa kontrola zvuka ili inputa/izvora prebacim na Fire Remote.Obicno ljudi zele povezati daljinac od tv zbog vise opcija (brojacnik) ali vi daljinac od Firesticka na tv?
Meni je na Fire stick 4k 2021 samo tokom prvog paljenja ponudio da upari code sa TV-om, i uspelo je. Sada sam prebacio stick na drugi TV, kako sada da ponovo iniciram uparivanje daljinskog sa TV-om, vrteh se po menijima ali ne nađoh?Ili probavaš redom dok ne ubodeš profil koji radi
I ja se priključujem na listu za kupovinuAko neko bude imao 4K Max na prodaju po nekoj normalnoj ceni neka se javi.
Ja ne uspevam ni da instaliram aplikaciju supernova. Ima li nade da se pojavi u neko skorije vreme?Jel postoji supernova aplikacija za tv? Instalirao sam apk, ali je za telefon i rasirena je… pa sam namestio landscape mod, sada je normalna ali i dalje kao za telefon i kontrole uopste ne rade
Ne može da se ugasi, jedino kad isključiš TV.Imam jedno možda malo glupo pitanje. Kako se gasi Amazon fire TV? Na power dugme od fire daljinca ugasi mi se televizor a kad ga upalim ponovo ja vidim da u pozadini fire TV nije ni gašen. Da li se možda iz settingsa izvlači shortcut sleep na home screen?
Ako mu treba par sekundi da se digne onda i nije bio ugašen ugašen nego samo u standby / sleep. Jer dok se šugavi Android OS bootuje možeš kafu da skuvaš i popiještreba mu par sekundi da se digne i posloži sve
Za svaki naslov ti izlista linkove od 4k do 720p sa sve brojem seedersa, jer funkcionise po principu torenta. Pa odaberes sta ti godi 😊Da li mogu filmovi preko Stremia da se gledaju na 4K modelu i kakav je kvalitet slike i zvuka?
Sve HBO Go i EON aplikacije, na svim uređajima (sa izuzetkom eon apl. na boxu "u sbb mreži"), daju samo 2.0 zvukMolim za info o emitovanju zvuka:
- ni HBO/2/3 iz EON, a ni HBO-GO nisu 5.1?
- samo Netflix?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari