Šta je novo?

Amazon Fire TV

Samo ne znam sta google ceka...
to su odavno trebali da implementiraju

Pare ce tek sa igrama da zaradjuju, mogucnosti su pred njima.

Prva stvar za koju se nisam dvoumio da li da platim su one timske igrice preko mobilnog telefona kao gamepada na mi boxu.
Zaboravih kako se zove...

Više ga ne koristim, kod mene je radio bez ikakvih problema, ne verujem da se nešto promenilo.

Ja bih rado probao da li menja kanale na + / - kod max gen2 (kao na eonu) , ali nemam nalog.

Jel probao neko neki LAN to microusb adapter da li radi na fire tv max? Ima li da se kupi kod nas ili mora sa alija?

Jel probao neko neki LAN to microusb adapter da li radi na fire tv max? Ima li da se kupi kod nas ili mora sa alija?
Ima i kod nas da se uzme, a mozes da koristis i spliter kablic ili preko otg adaptera

dongle
Cini mi se da sam dobijao malo vise od 100mbps sa 1gbps adapterom jer usb2 ipak podrzava vise.
tako da je ovo neznatno ogranicenje, ali svakako ne ocekuj mnogo na tom konektoru.

otg
Sa otg kablicem mozes da koristis neki adapter koji vec imas ili neki dobar 1gbps koji je na obican usb.

Ради... Али максимално 1080р :rolleyes:

Meni jače rezolucije nikada ni nisu radile gledajući Stremio.

Moze li neko kratko uputstvo kako instalirati Stremio, za sve ove novije filmove imam vec plaćene servise, ali bih probao stare crno bele filmove sa subtitlovima da probam preko njega. Sta mi je sve potrebno za to?

Za te stare filmove bi ti trebao Real Debrid. Ostalo klasika, Stremio nalog, aplikacija sa ubačenim torentiom i addonima za titlove.

Imam kodi 21 na firesticku,2 gen
Klot,bez builda
Skinem zip file za addon preko downloadera(jer ako pokusam preko silk browsera,neda mi-not supported)
File regularno skinut u downloader folder
Ali kad.u kodiju pokusam da ga povučem preko install from zip file-ne nalazi ga u tom folderu gde je niti igde
Zna li ko sta radim pogresno ?🤔

Ako mislis na developer options,tu sam stavio enable
Ma ja u app downloader skinem taj zip fajl
Vidim ga u okviru downoader app da je skinut i staveljen u files
Ali kad ga kodi treba povuci nema ga

Kodi-u treba da dodeliš permission.
Ili probaj na kompu da share-uješ neki folder pa u Kodu dodaš taj Windows share i onda da Kodi file manager-om da pristupiš tome i instaliraš tako zip.

Kodi-u treba da dodeliš permission.
Ili probaj na kompu da share-uješ neki folder pa u Kodu dodaš taj Windows share i onda da Kodi file manager-om da pristupiš tome i instaliraš tako zip.
Hvala za savete,meni se čini da bi to moglo da odradi poso
Dodelio permission na firesticku za kodi,stavio na all files
a ovo za windows share moze li mala pomoc kako to napraviti

Nazad
Vrh Dno