Ja još uvek koristim v1.4, ali bi trebalo da je ova nova 2.3.x grana dosta stabilizovana i da ponovo ima veći broj funkcija (al' nemam iskustva sa njom).@magick
ali koja verzija amaroka? taman sam se bio i privikao na onu staru a oni sve izmenili. pa ubacili milion cuda i onda nekako jednostavne stvari postanu komplikovane
Ima to Amarok, preko Echo Nest-a... Mislim da ni ne treba ništa posebno da se uključuje i podešava, al' pošto sam tu verziju programa vid'o svega par puta ne mogu ništa više ni da ti kažem.zeleo bih neki plejer koji bi na osnovu najcesce slusanih pesama i neke baze na internetu mogao da preporuci neke nove, ako nesto tako postoji. verovatno i amarok to moze ali ne umem da namestim.
To ne bi trebalo da bude tako, pogotovo što se GNOME i KDE sve više približavaju po desktop infrastrukturi. Sama QT biblioteka sigurno nije problem... Vidi da promeniš audio bekend na Gstream... Ako ništa od toga ne pomogne... više sreće sa BanšijemAmarok je mozda i OK ako koristiš KDE - nisam probao, ali ko koristi gnome, Amarok je gnusno spor i zahtevan.
Ja furam exaile, nem pojma što. Valjda zato što sam totalni nub za Ubuntu, a to sam video da na netu preporučuju. Mada mi se čini da je malo usporio sad kad sam mu natovario 14 iljada pesama. Doduše možda je spor jer su mi pesme na NAS-u.
Aj malo pomoći. Šta je to NFS? Need For Speed? :d Ja mauntujem share svaki put kad uključim kompjuter i to me UŽASNO smara. Tražio sam na netu neka uputstva za automount, al mislim da bi osedeo dok ono namestim...
nas:/media/hive /media/hive nfs rw,hard,intr 0 0
nas:/media/green /media/green nfs rw,hard,intr 0 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari