Moze i NF570 Ultra za 90 evra.eatmyshorts je napisao(la):Za te pareee mozda EPOX MF4-J ~ 75 ili jos bolje MSI K9N NEO-F, nForce 550 ~ 80 evra.
Nedjo je napisao(la):ovo je ubedljivo najbolja AM2 ploca za sada:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=107226
Po mogucnostima za OC je preveslala mnoga zvucnija imena i mnogo sharenije ploce!
Jos samo kad bi mogla da se kupi kod nas![]()
Nedjo je napisao(la):Znam ja Mishko da tebi kuler najvise bode oci. A sto se tice starosti chipseta, veruj mi nikakva mana to nije! Realno sagledavajuci nista taj nF5 ne donosi svrsishodno!
Gde to taj Asus M2N pravi chuda?!
Ja sam se evo napatio ko isus sa ovim ASUS Crosshairom. Znaci tuga je kako je bagovita ploca. A na prvi pogled bi rekao da yebe kevu!
prema tome, sve je u BIOS-u, a chipset je najmanji problem. A sto se tice pasivnog hladjenja nF5, moje iskustvo sa MSI-em, koji ima pasivno hladjenje (doduse ne sa toplom cevi) je prilicno negativno. I suludo je pasivno hladiti taj chipset!
Daklem, ovaj DFI je za sada pokazao najvise kada su u pitanju AM2 ploce namenjene overklokerima.
ma nema bre razlike!!!!Atila K je napisao(la):У оквиру овога једно питање.
Да ли је по перформансама, значи не занимају не ''напредне'' опције, nF5 приметно бољи од nF4 на AM2 ил' се као што ја претпостављам све своди на разлику до 5% и мање јер ће nF4 AM2 плоче свакако, док их буде било, бити јефтиније и као такве исплативије.
Atila K je napisao(la):У оквиру овога једно питање.
Да ли је по перформансама, значи не занимају не ''напредне'' опције, nF5 приметно бољи од nF4 на AM2 ил' се као што ја претпостављам све своди на разлику до 5% и мање јер ће nF4 AM2 плоче свакако, док их буде било, бити јефтиније и као такве исплативије.
Nedjo je napisao(la):Nema bre razlike ni u performansam "periferija" izmedju nF4 i nF5!
Je l' zna neko nesto o ovom epoxu?eatmyshorts je napisao(la):Za te pareee mozda EPOX MF4-J ~ 75
Brate ono su akademske razlike koje nema shanse u realnom radu da osetish! A s druge strane itekako ces da "osetis" da li mozes ili ne mozes da overklokujes CPU!Misko je napisao(la):
Nedjo je napisao(la):Brate ono su akademske razlike koje nema shanse u realnom radu da osetish! A s druge strane itekako ces da "osetis" da li mozes ili ne mozes da overklokujes CPU!
Misko je napisao(la):i ti savetujes da kupim nf4 DFI pored onakve lepotice kao sto je Asus m2n, u zivotu.
Ако се двоумиш између те интегруше и nF550 мислим да је nF550 бољи избор.stole je napisao(la):E svaka vam cast 22 posta i od toga 1 vezan za temu , a ostalih 95.5% ne. Al nema veze nek se tema razvija. Nego znate li kolike su i gde su razlike brzini i prakticno nF550 i nF430?
Pazi kad pratim temu i ne mogu da verujem da modovi ovo dozvoljavajustole je napisao(la):E svaka vam cast 22 posta i od toga 1 vezan za temu , a ostalih 95.5% ne. Al nema veze nek se tema razvija. Nego znate li kolike su i gde su razlike brzini i prakticno nF550 i nF430?
ExR je napisao(la):Pa malo!:smoke:
Kako bi isla kombinacija te tvoje ploce i Atlona 3000+? Ili da se doplati za 570 bez sli? Oc nije u prvom planu ali ne bi bio na odmet.
I da li bi Chiftec 360w zavrsio posao sa 6600gt(or non gt)+1gb rama...??? Da li on uopste moze da ide na ove novije ploce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari