LiLa je napisao(la):Dakle koja am2 ploca onda objektivno(trenutno ili ubrzo dostupna) predstavlja najbolje resenje za sempron3000+ u cenovnoj kategoriji od 80-100e a da overklok bude solidan i stabilnost takodje,kolike su sanse da se u neko dogledno vreme kod asusa popravi bios?
Nedjo je napisao(la):
Pa prema mojim iskustvima u proslosti i prema informacijama koje smo mogli procitati u ovom tredu, nece toga biti dok uvoznik ne rasproda S754 i S939 modele!ivanbo2003 je napisao(la):Nego,imas li Nedjo neku informaciju kada bi mogli da ocekujemo bilo kakvu AM2 plocu od DFI-a kod nas?
Nedjo je napisao(la):
Nedjo je napisao(la):Pa prema mojim iskustvima u proslosti i prema informacijama koje smo mogli procitati u ovom tredu, nece toga biti dok uvoznik ne rasproda S754 i S939 modele!
Docice to odmah kod nas, ukoliko u tom momentu domaci uvoznik bude imao rasprodat trenutni lager!Misko je napisao(la):Pre zime cisto sumljam, ako napolju pocne od Septembra kod nas ce pocetkom zime, moja neka prognoza.
Nedjo je napisao(la):Docice to odmah kod nas, ukoliko u tom momentu domaci uvoznik bude imao rasprodat trenutni lager!
This baby is out:Misko je napisao(la):jos bolje ako bude tako.
Nedjo je napisao(la):This baby is out:
http://us.dfi.com.tw/Product/xx_pro....jsp?PRODUCT_ID=4716&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US
Valjda ce je poceti uvoziti pocetkom meseca...
LiLa je napisao(la):A koliko je u praksi bitna nVidia First Packet tehnologija sto se tice online igranja i istovremenog download-a recimo,da li je to stavka koja bi trebala da utice na izbor ploce,npr. asusa naspram dfi-a zato je prvi nforce 5 i poseduje tu tehnologiju a dfi ne?
Ja sam pre neki dan spakovao masinu sa tom plocom, i u kombinaciji sa sempron 2800+ i takems 512mb ddr2 667 je pravila problem pri instalaciji windowsa i stalno je izbacivala plave ekrane... Posle visecasovnog mukotrpnog eliminisanja komponenti dosao sam do ideje da flesujem bios, to mi je bila zadnja ideja pre nego sto plocu posaljem na reklamaciju, i posle flesovanja radi sve extra... Meni smeta sto je MicroAtx formata i sto ima samo 2 PCI slota od kojih je jedan neupotrebljiv kada stavis graficku u pci-ex slot ciji kuler prekrije pci slot... Nisam o/c jer racunar nije zato namenjen...B@K@ je napisao(la):Inače, ima li iko ikakvih iskustava sa Asus M2NPV-VM pločom, ili makar mišljenje na osnovu specifikacija? Treba mi savet, jer uzimam konfu, al' bih nekoliko meseci da uštekam za grafiku, a mislim da bi 6150 u međuvremenu poslužila... Može li kasnije ova MoBo da posluži sa pristojnom grafičkom u PCIe?
Gigabyte GA-M57SLI-S4 ima za oko 150-155e, ako se nije rasprodala...resler je napisao(la):Evo dva rewiev-a za jednu Epox i jednu Gigabyte plocu, izgleda da su raspolozene za overclock, ali su obe SLI (570 SLI), i naravno, jos ih nema kod nas.
Koju si verziju BIOSa stavio, a koja je bila?Srdjan je napisao(la):Ja sam pre neki dan spakovao masinu sa tom plocom, i u kombinaciji sa sempron 2800+ i takems 512mb ddr2 667 je pravila problem pri instalaciji windowsa i stalno je izbacivala plave ekrane... Posle visecasovnog mukotrpnog eliminisanja komponenti dosao sam do ideje da flesujem bios, to mi je bila zadnja ideja pre nego sto plocu posaljem na reklamaciju, i posle flesovanja radi sve extra... Meni smeta sto je MicroAtx formata i sto ima samo 2 PCI slota od kojih je jedan neupotrebljiv kada stavis graficku u pci-ex slot ciji kuler prekrije pci slot... Nisam o/c jer racunar nije zato namenjen...
Ne znam koliko sam ti pomogao, ali barem da skratim muke oko pojavljivanja plavih ekrana...
Pozdrav!
Bila neka verzija 0101 a stavio sam poslednju sto sam skinuo sa asus sajta cini mi se verzija 0303...B@K@ je napisao(la):Koju si verziju BIOSa stavio, a koja je bila?
I meni smeta što je mATX, a 2 PCI slota su mi dovoljan uslov, ali je za*ebato što mi je to i potreban uslov - jesi li siguran da bi npr. gainward-ova 7600gs pokrila jedan PCI?
Jesi pomogao, hvala, ali si i odmogao, jer sam taman mislio da sam našao podnošljivo rešenje - ne bih da za 3-4 meseca opet menjam ploču, a ti me opet baci u rebus...
Pozdrav i uživaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari