EagleOne je napisao(la):Da li neko ima informacije o modelu Altec Lansing-a 2100E, (mislim na zvuk, mnogo fino izgleda - to me i plasi) ...
EagleOne je napisao(la):Џаџ, koliko je ostetna razlika u zvuku koji daje 2100 putem Live!-a i (pretpostavljam neke AC'97) integracije ...
Kako se pokazuju pri slusanju muzike (audio cd-i, mp3 itd..), nesto mi deluju slabasno sateliti sa po 7 W u odnosu na subwoofer od 20-tak W, gube li se srednji tonovi toliko ozbiljno koliko se predstavlja na nekim testovima po netu ?
Judge je napisao(la):...
Kolika je razlika zaista ne znam pošto ih nikad nisam vozio preko bilo kog integrisanog zvuka. Pretpostavljam da je znatna.
Slušanje muzike je pravo zadovoljstvo i sateliti daju dovoljno snage i kristalnu čistoću, kao što sam već naveo. Naravno, sve zavisi od toga kako podesiš ekvilajzer u Audio HQ. Ako bas staviš suviše jako, poklopiće ih, s obzirom na svoju snagu i robusnost.
notax je napisao(la):...
Obicno sam ranije na postove u kojima se sa odushevljenjem pisalo o takvim zvucnicima sa "enormna snaga", i "kristalno chist zvuk" stavljao gomilice smajlija. U poslednje vreme takve stvari izbegavam. Rek'o neka pishe ko sta hoce. Ko zna- zna, ko ne zna - 2.
Ali, to je vec drugi post sa "kristalno chist zvuk" i bas bode ochi. Ja sam sretan sto si ti sretan i sto ti se svidjaju ti zvucnici, ali ponavljanje toga spada u shirenje dezinformacija. Najlaksi nachin da se malo obrazujes iz te oblasti "kristalnog zvuka" je da odes u neki Audio Salon sa skupim audio uredjajima i poslusas muziku na njima. Tada ce i tebi to sa "kristalan zvuk na satelitima" i "nevidjeno zadovoljstvo slushanja muzike na njima" biti sheshno. Da ne bude pogresno shvaceno, to su verovatno najbolji zvucnici te namene za te pare na nasem trzistu, ali cela moja zamerka se odnosi na temu kristala i drmanja poda u stanu. Ako moze, samo malo lakse sa bombasticnim nerealnim pridevima.
Judge je napisao(la):...
...
Zahvaljujem na očitanoj lekciji i obogaćenju mog obrazovanja i podvlačenju tvog statusa neprikosnovenog eksperta u Hi-Fi oblasti, ali, što je mnogo, mnogo je.
Ni u jednom momentu nisam poredio 2100 kao kompjuterski zvučni podsistem sa klasičnim Hi-Fi uređajima. Čovek je konkretno pitao kakav je utisak za te zvučnike i ja sam ga izneo iz ličnog iskustva običnog korisnika.
Mešaš babe i žabe sasvim namerno radi nametanja svog stava što je u najmanju ruku nekorektno.
EagleOne je napisao(la):Odlican je 621 ali nikako ne razumem maltretiranje kupaca postavljanjem komandi za subwof. na njegovoj poledjini, kada jos dodamo da stoji na podu i cesto ispod stola + nema izlaz za slusalice i remote (zicni) samo sa volume poteciometom...(bar da imaju model bez ovih falinki pa i da je 15e skuplji vredelo bi) ... Ali opet 621 ima dva ulaza ....
Ali, to je vec drugi post sa "kristalno chist zvuk" i bas bode ochi.
...
... i "nevidjeno zadovoljstvo slushanja muzike na njima" biti sheshno.
....
Cika Deja je napisao(la):@Prokka
321 oko 60evra
A jesi li ti siguran u to sto tvrdis?Mislim da ni ATP3 ni 321 vise nikada nece moci da se kupi :mrgreen:Cika Deja je napisao(la):zvucnike imate u PCCEntru Atp3 je 55 ali 321 je jedva skuplji a dosta bolji
Na srecu (obostranu) nisi bio u pravu !simpson H je napisao(la):...
A jesi li ti siguran u to sto tvrdis?Mislim da ni ATP3 ni 321 vise nikada nece moci da se kupi :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari