Y2K986
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.11.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X + Lian Li Galahad 2 LCD 360
- Matična ploča
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming Wifi II
- RAM
- 64Gb Corsair Vengeance RGB RT
- GPU
- Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC
- Zvuk
- Klipsch The Fives
- PSU
- Corsair RM850x SHIFT 80 PLUS Gold
- Kućište
- Lian-Li O11D Evo RGB
- Monitor
- LG UltraGear 32GP850-B
- Miš & tastatura
- Logitech G G900 Chaos Spectrum + Razer BlackWidow V4 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Pre nego sto sam odlucio da postavim ovu temu iscitao sam veliki broj tema u vezi sa ovim zvucnicima.E sad...u sobi od nekih 20-tak kvadrata imam Altec 641 i u pocetku sam bio prezadovoljan.Kako je vreme prolazilo zujanje je postajalo sve jace (trafo je u pitanju ako sam dobro shvatio) i kvalitet zvuka je opao-bar mi se cini.Poceo sam da gledam ove Z-5500,i imam sliku o kakvom sistemu je rec.Ali nisam nista nasao o problemu koji mene muchi.Evo o cemu se radi-woofer ima 10'' zvucnik u sebi i pretpostavljam da moze da "ispljune" tih 190W ,ali me stvarno zabrinjavaju ovi sateliti koji navodno daju ~ 62W each! Iskreno tu mi nesto smrdi jer Altec 641 fizicki ima vece zvucnike u satelitima a duplo su slabiji - 32W. To je ono sto mene stvarno zabrinjava.Plasim se da kad odvrnem muziku da sateliti ne mogu da isprate woofer.Mozda gresim i voleo bih da me razuverite. Uz Z-5500 planiram da uzmem i X-Fi Xtreme Gamer jer mislim da ispod toga ovaj sistem ne zasluzuje.
Ako neko moze da mi "rascisti" ovaj problem bilo bi extra...Ali bih jos vishe cenio kad bi neko mogao da napravi paralelu izmedju Altec 641 i Z-5500 da bih znao sta STVARNO dobijam/gubim kupovinom Z-5500 u odnosu na Altec 641.
Hvala unapred.
Ako neko moze da mi "rascisti" ovaj problem bilo bi extra...Ali bih jos vishe cenio kad bi neko mogao da napravi paralelu izmedju Altec 641 i Z-5500 da bih znao sta STVARNO dobijam/gubim kupovinom Z-5500 u odnosu na Altec 641.
Hvala unapred.