Šta je novo?

Alpha Prime Demo

samo da kazem da ako neko planira da igra ovu igru, neka igra obavezno na easy, jer je na normal preteska. AI je sve samo ne glup, plus svlace zdravlje ko blesavi, a medkita nema previse...iako je sistem snimanja sa F5 (moj omiljeni :)) igra je sumanuto teska na normal...

Moze li mi neko reci koji su system req.

Ovako veli nihova indzijela:
REQUIREMENTS

Minimum system requirements:

CPU: Intel Pentium® IV 2 GHz or compatible, Memory: 512 MB, Graphics card: GeForce FX/ATI 9600 or compatible, Sound card: DirectX compatible, Free space on hard drive: 3 GB, DirectX: 9.0c driver, Windows: XP or 2000 system

Recommended system requirements:

CPU: Intel Pentium® IV 3,6 GHz or compatible, Memory: 1 GB, Graphics card: Nvidia Geforce FX 5950 Ultra or compatible, Sound card: Sound Blaster® X-Fi™ series, Free space on hard drive: 3 GB, DirectX: 9.0c driver, Windows: XP or 2000 system

Zar postoji Pentium 4 na 3.6 GHz? :)

Zaglavio sam na 5 nivou Offices one kancelarije, sve sam ih pobio i sad se vec 9 put vrtim u krug al ne vidim izlaz, uvek me vraca na pocetak nivoa gde se ubaci ona baterija da bi otvorio vrata i tako u krug a svi mrtvi, cak sam i sve kamere unistio i sve sanduke koji su se mogli razbiti i struja varnici i puse se al se ni jedna od 4 vrata koje nisam otvorio nr otvaraju ...
?

Zaglavio sam na 5 nivou Offices one kancelarije, sve sam ih pobio i sad se vec 9 put vrtim u krug al ne vidim izlaz, uvek me vraca na pocetak nivoa gde se ubaci ona baterija da bi otvorio vrata i tako u krug a svi mrtvi, cak sam i sve kamere unistio i sve sanduke koji su se mogli razbiti i struja varnici i puse se al se ni jedna od 4 vrata koje nisam otvorio nr otvaraju ...
?

sta ti pise za objective?

to nisam rekao...
samo hocu da kazem da je AP popljuvan kao da je najgora igra na svetu, a realno je isto dobra ili truncicu losija od pomenutih naslova (osim D3 koji je mnogo bolji). cime ima npr. Q4 da se poohvali osim pedigrea? genericki nivoi, atmosfeta nikakva, igrao sam je dva meseca. da se ne zove Q4 dobila bi 20% manju ocenu...
inace, fizika koju ste takodje popljuvali je bukvalno u rangu/identicna sa pomenute 3 igre, ni za milimetar losija.
jedino mi je krivo sto nisam poceo da igram na easy, jer na normal AI odvaljuje kao blesav, uopste nije laka igra...a AI nije ni malo losiji od Q4, dok je za Prey zakon...
Tek sad vidim ovo i moram da reagujem :)
Baš danas sam prešao Quake 4 pošto sam u trenutku izlaska igre imao hardver na kome je igra bila neigriva. Mogu reći da je to najbolja akcija koju sam igrao u zadnjih godinu dana, i ne da ne treba da dobije 20% manju ocenu, nego komotno može da se približi devedesetici. Odlično dizajnirani nivoi, fenomenalna SF atmosfera, raj za svakog ko se u Kvejku 2 pitao "kako bi ovo zaboga izgledalo u RL", itd.
Doom 3 je totalno bezlična i neverovatno dosadna igra i stvarno ne znam šta da kažem nekom ko misli da je Q4 u istoj klasi, a da ga grdno ne uvredim :)

100 ljudi - 100 cudi...
meni je D3 imao mnogo bolje nivoe, atmosfera je zahvaljujuci lampi bila odlicna, monotoniju su rusili sjajni audio logovi radnika, zvuk je bio maestralan. Q4 je po mom misljenju imao losiju atmosferu, genericke nivoe i smarao je. ali dobro, mene je smarao i Prey, a ljudi su ga ovde dizali u nebesa...

100 ljudi - 100 cudi...
meni je D3 imao mnogo bolje nivoe, atmosfera je zahvaljujuci lampi bila odlicna, monotoniju su rusili sjajni audio logovi radnika, zvuk je bio maestralan. Q4 je po mom misljenju imao losiju atmosferu, genericke nivoe i smarao je. ali dobro, mene je smarao i Prey, a ljudi su ga ovde dizali u nebesa...

I meni se D3 najvise svideo, verovatno zato sto obozavam horor. Q4 me je smorio, jedva sam cekao da se zavrsi a "inovativni" Prey sa gomilom besmislenih portala i wallwalkova nikad nisam ni zavrsio.

Uspeo da predje m , trebo sam da donesem bateriju iz nekog skladista do jednih od tih 4 vrata i to je to !
Bar da je negde pisalo ...

***, ume igra da da nelogicno resenje zagonetki. secam se onoga kada je trebalo da uzmem ona pokretna kolica i da ih bacim blizu onih sanduka kako bih se popeo na njih...ko bi to pretpostavio...

Predjoh - onako , moze da ubije vreme dok cekate nesto bolje a stare super naslove ste vec krs puta presli ..

Nazad
Vrh Dno