- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Igrao sam 3 ili 4 levela i batalio. Verovatno si propustio ono što sam napisao o Stalkeru kada tako govoriš, i ne bi me ni trpao u "one tamo vas". Stalker je bezveze po mom mišljenju, zbog toga su me kritikovali na tom topiku poprilično. Dakle, svoj sud nikada ne donosim na osnovu najava, budžeta, i tome sličnih stvari. A upravo i govorim da su borbe u AP bezveze, jer si i sam naveo da ne postoji adekvatan hit location sistem, što znači da se borbe svode na kratko strejfovanje iz šteka, ispaljivanje par metaka pa nazad u štek - dosadno, zamorno i ne nagrađuje igrača za neku eventualnu veštinu. Zato i kažem da borbe ne uvlače, jednolične su i nema onog zadovoljstva kada pobiješ protivnike zahvaljujući svojoj veštini.Si ti uopste igrao bar jedan level ili si procitao review na gamerankingsu? Mozda su protivnici suvise jaki za tebe, a pri tome ne pomaze headshoot, jer ne dozvoljavaju da im se priblizis.
Ljudi iznose svoja misljenja o igri i naopako je da se svi sloze s tobom da je igra krs. Da li to znaci da je Stalker strava igra, samo zato sto smo je cekali 5 godina, marketing je odigrao ogromnu ulogu u svemu tome.
Sta fali grafici u AP?
Kao sto si rekao u fps-u nema niceg novog, prica se ponavlja i s time se moramo pomiriti. Jedino je Pray uneo realne novine, a i njega ste pop.uvali.
Itekako stoje. Grafika nije samo detaljnost tekstura, već i modeling, mapiranja i sve što uz to ide. Uostalom, znaš li koliko je star Doom 3?Stvarno grafika je vrlo dobra.Ja sam na momente mislio da je losija od recimo Doom3, jer sam istu poredio sa Prey-om, ali kada sam instalirao doom3 video sam da AP ima daleko bolju grafiku, tako da ocene grafika je krsh ili joj nesto debelo fali ne stoje.
Generalno, meni je ovde pored borbi (čim mi one ne valjaju koja je poenta da nastavljam da igram fps?
Greh bi bio da izostavim fenomenalni voice acting, baš se videlo da su se unosili u uloge k'o ja u vegetarijansku hranu kada je pored nje na stolu prase :d