pazi ovako ..... sto se tice levelovanja .... sama mehanika sa onim fatigue expom ti ne daje da nalevelujes brzo jer sledece se desava:
1. vracas questove kad imas fatigue (fatigue se resetuje svaki dan) i samim tim dobijas exp + fatigue exp (koj pretvaras u normalan exp kod onog inkeepera)
2. vracas questove i kad nemas fatigue ..... bices u prilici da si lupam lvl 21 ... sledeca zona je lvl 22 ... a ti nemas vise questova da odradis u zoni u kojoj si i onda moras samo suvi grind (nije toiko tesko jer elemental type mobovi umiru vrlo lako)
Sto se tice skilova .... mislim da si provalio prvu talent granu .... lvl 1 skila kosta 1 poen .. lvl 2 kosta 2 poena i 3 .. kosta 3 poena.
na lvl 10 (ako se dobro secam) ti se otvaraju ona 3 talent grida koje popunjavas sa rubinima koje dobijas .... 1 na svakom lvlu + dobijas ih kad resis World Mistery questove .... to su oni sto imaju posebnu oznaku u quest logu ... a NPC koji ti ih daje ima sunce iznad glave.
Rubine kupujes kod klass trenera .... po 1 na svakom lvlu. po tim gridovima kreces od sredine i stavljas po 1 rubin na svako polje .... samim stavljanjem na polje otvaras 4 polja .... gore dole levo i desno polje .... znaci ne moze koso da se stavlja.
Videces da ti se po nekad isplati da stavis na prazno polje da bi brze dosao do skila koj hoces bez da ides ..... npr okolo i trosis 3 rubina .... provalices to sam.
Ostalo ces takodje provaliti .... samo mogu da ti kazem ako igras empire ... da na pocetku u glavnoj zgradi ne uzimas onih 5 questova koje ti daje jedan lik .... kod kog ces vracati sve World Mistery Questove ..... a zovu se nesto tipa .... First page of great mages diary ..... second page ... itd do fifth page ....
Ovi questovi se odradjuju kad dobijes neku ****nu stranu iz kovcega .... a to je retko

pa ciustno nemoj da uzimas da ne popunjavas quest log .. te strane mozes da dobijes i bez questa.
Takodje imas daily treasure quest .... u svakoj zoni ima po jedno mesto gde se uzima quest koj ti daje kovceg.... uzimaj kovceg iz zadnje zone u kojoj si .... jelte da bi dobio najveci lvl item

ja sam se lepo opremao sa tim posto daju plave iteme

a vecina moze da se proda na AH.
Cuvaj pare .... ne kupuj nista .... kupi nesto samo ako mislis da mozes da prodas za vise para na AH ..... takodje svaki NPC koj prodaje ima dole tab koj se zove Resale ..... to su itemi koji drugi igraci prodaju njemu .... tu sam takodje kupovao gomilu plavih itema..... pa ****ga probaj tako da pravis pare.