Šta je novo?

All Points Bulletin (APB) - GTA MMO

Closed Beta. U launcher-u se najlakse i najbrze vidi kada je igra zakazana, za sada sve grupe 4 sata nedeljom. Heavy Hitters kao prva grupa test igraca su malo povlasceni te igraju ove nedelje i od 12.04.10 09:00 GMT do 15.04.10 17:00 GMT.

Sve grupe igraju 18.04.10 17:00-21:00 GMT.

Jel ima servere ili je kao Huxley, P2P igra?

Kao loš dejt

Imam beta invitation, ako hoće neko neka kaže.

Launcher i igra su azurirani. Dobih 1 kljuc te ako nekom treba....

Termin 25.04.2010 17:00 - 21:00 GMT, sve grupe.

Još 4 giga i spreman sam za nedelju. Imam i ja ključ za frenda ako neko hoće :)

Videćete koje će razočarenje da vas strefi kada probate :D. Tj posle nekih 10min max...

Aj ako te ne bude mrzelo skini Global Agenda trial sa Steama, probaj malo pa uporedi završnu obradu. Obe igre koriste UE3, samo što je GA futuristička hibridna (conquest + klasični PvP modovi + PvE) timska pucačina iz trećeg lica, zatvorenog tipa sa gradom koji služi kao hub (takav je i Huxley). Hteo bi da zna šta mogu da očekujem, ako je ispeglanost na nivou GA onda je to ok ali ako je kao Mortal Online...ughh!

Ispeglanost? Ako to očekuješ od ove igre, ništa od toga :D. Bagovi na svakom koraku, užasno je, texture propadaju, kada te neko iz tvoje frakcije gazi autom, ništa ti se ne dešava već te samo gura, osetljivost prilikom nišanjenja je užas živi a pucanje je na nivou The Scourge Project, bez preterivanja, sve je metalno i drveno, meni je odvratno. Skinuću GA, samo ne sada, verovatno sutra uveče tek ili prekosutra pa ću uporediti.

Inače, ovde je isto, jedan grad, samo što se deli na PvP, Customisation i treće ne mogu da se setim šta beše. I kao to su 3 districts, a ne razlikuju se uopšte.

Instalirao sam client. Sutra cu videti oce li ista valjati igra kad se serveri upale.

17:00 GMT je 19:00 za nasu vremensku zonu, letnje vreme. Igra je pocela pre 28 minuta.

Ja sam igrao prosle nedelje nekih sat vremena i posle toga sledio je momentalni uninstall!Nevidjena glupost,barem za mene!

Kakvo ****** od igre!

Defintivno igra sa najgorim napucavanjem! Mada ima nešto gore u ovoj igri a to je vožnja. Bože moj, kako im je samo uspelo napraviti ovako loše napucavanje i vožnju!

Igrao sam dva sata i sve vreme terao sebe da igram još, govoreći u sebi: izdrži još malo, nije baš toliko loše.

Evo ovako, summary:

dobre strane - ideja, stil mi je ok, sam grad nije toliko loše odrađen iako je mali, kastomizacija je odlična, sistem pvp-a je u načelu dobar,

loše strane - grafika je očaj (sigurno najslabija grafika u jednoj UE3 based igri), animacija je drvena, pvp je užasan iz razloga što je napucavanje maksimalno neprecizno (ko je mislio da je pucanje u Borderlandsu loše ako ovo proba ima da diže Borderlands u nebesa), vožnja je prava tortura, toliko je loša da će te pre trčati (nema zamora kao u GTA) nekoliko kilometara nego što će te ući u kola i odvesti se, recimo da je svaki auto u igri kao tenk i da nije moguće upravljati pomoću tastature jer su kontrole užasno trome (ne može se podešavati osetljivost), možda joypad pomaže ali nisam probao.

Ko je mislio da će dobiti online GTA taj se zayebo jer ovo ni posle 5 godina krpljenja neće biti ni blizu na tom nivou, zapravo ova igra mora mnogo da bude unapređena da bi dostigla nivo onih True Crime igara. Jednostavno sve je tako loše, grafika je nekako mutna kao nekakav neuspeli cell shaded, moj lik iako sam se trudio da ne bude tako opet izgleda kao neki kinez. Mislim prešao bih ja i preko takve grafike i malog grada i svačeg nečega da je ova igra ič igriva. Ona to nije jer su glavna dva elementa toliko loše izvedena da sve ali sve igre koje sam ja probao u poslednjih 20 godina imaju bolje pucanje i vožnju. Čak i većina 2d igara sa mobilnih telefona. Bruka i sramota! Oni sebe zovu Reality Worlds, kakav vic...

Eto, as i said, ******. Poklopila su nam se mišljenja bukvalno za sve...

Aj ne zahebavaj nije bas tako....evo od pon do petka je nonstop ss grupa, pa sam sve isprobao.
Pucanje tu i tamo, ko u gta, ni bolje ni gore. Voznja isto, cim se naviknes malo mozes da radis sta hoces sa njima ali....

Sve to pada u vodu posle zadnjeg updatea, zahtevnost igre ubija. Fps mi je oko 20, u pucnjavi ili voznji padne nekad i na 10 iako sam pojacao oc cpua, kloknuo grafiku i smanjiio rezoluciju na 1024 low. A ping izmedju 80-120

Poslednja izmena:
Igra se pojavila u prodavnicama ;)

Sva sreća pa nije mmo i ima single player mode :)

Danas je zvanicno pustena open beta! Znaci sve sto treba da uradite je da registrujete nalog na http://www.gamersfirst.com zatim skinete njihov games client odavde http://www.gamersfirst.com/index.php?q=download instalirate, pokrenete i kliknete na apb download izaberete gde ce da je download/instalira i sacekate da zavrsi msm da je teska nekih 5gb. Posle preko istog game clienta umesto download dugmeta imacete play i kad pokrenete igricu ulogujete se sa nalogom koji ste registrovali na gamers firstu. Preporuka za klasu birajte kriminalce posto je vecina nasih ljudi krim :p Ako imate pitanja mozete da me kontaktirate ovde preko pm. Imamo i klan Union vecina su ljudi sa balkana, a imamo i teamspeak. Evo i dve slicice od pre par dana.
Nadam se da sam pomogao ;)

863482.bmp

857033.bmp

Nazad
Vrh Dno