Kakvo ****** od igre!
Defintivno igra sa najgorim napucavanjem! Mada ima nešto gore u ovoj igri a to je vožnja. Bože moj, kako im je samo uspelo napraviti ovako loše napucavanje i vožnju!
Igrao sam dva sata i sve vreme terao sebe da igram još, govoreći u sebi: izdrži još malo, nije baš toliko loše.
Evo ovako, summary:
dobre strane - ideja, stil mi je ok, sam grad nije toliko loše odrađen iako je mali, kastomizacija je odlična, sistem pvp-a je u načelu dobar,
loše strane - grafika je očaj (sigurno najslabija grafika u jednoj UE3 based igri), animacija je drvena, pvp je užasan iz razloga što je napucavanje maksimalno neprecizno (ko je mislio da je pucanje u Borderlandsu loše ako ovo proba ima da diže Borderlands u nebesa), vožnja je prava tortura, toliko je loša da će te pre trčati (nema zamora kao u GTA) nekoliko kilometara nego što će te ući u kola i odvesti se, recimo da je svaki auto u igri kao tenk i da nije moguće upravljati pomoću tastature jer su kontrole užasno trome (ne može se podešavati osetljivost), možda joypad pomaže ali nisam probao.
Ko je mislio da će dobiti online GTA taj se zayebo jer ovo ni posle 5 godina krpljenja neće biti ni blizu na tom nivou, zapravo ova igra mora mnogo da bude unapređena da bi dostigla nivo onih True Crime igara. Jednostavno sve je tako loše, grafika je nekako mutna kao nekakav neuspeli cell shaded, moj lik iako sam se trudio da ne bude tako opet izgleda kao neki kinez. Mislim prešao bih ja i preko takve grafike i malog grada i svačeg nečega da je ova igra ič igriva. Ona to nije jer su glavna dva elementa toliko loše izvedena da sve ali sve igre koje sam ja probao u poslednjih 20 godina imaju bolje pucanje i vožnju. Čak i većina 2d igara sa mobilnih telefona. Bruka i sramota! Oni sebe zovu Reality Worlds, kakav vic...