Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Ja sam danas sačekao na ekranu za prihvatanje duela do oko 3 minuta pred istek istog. Kad sam (konačno) prihvatio duel, protivnik je imao 32 zalivanja. Prebacih kofu na x50, zalih jedom i pobedih rezultatom 50:49...

Blago vama, meni protivnici idu i do 180. Najcrnje mi se desilo pre nekih nedelju dana, 6 sekundi do kraja sam imao 114:113 u svoju korist i reko' to je to. I samo na kraju iskoci 114:115 i izgubih :ROFLMAO:

Ne znam kako sve to funkcionise, kad udjem ovde krenem redom medjutim mnogi su iskoristili limite, a nekima jednostavno nece. Pomognem kome se moze. Nego to oko veverice, sta treba sa njom? Mislim d aje treba poslati u rupu na drvetu, al ne znam kako :)
Veverica skupi nesto preko 100ml par puta dnevno.
Ja neke mogu da "lajkujem" ujutru a neke tek kasno uvece.

Veverica skupi nesto preko 100ml par puta dnevno.
treba da je ceskas da se pojavljuju srca oko nje i donece ti vise vode :ROFLMAO: Al meni prvi put kad se pojavila je uletela u rupu na stablu i pisalo da je treba ubacivati u rupu, e sad kako... pojma nemam
Ja neke mogu da "lajkujem" ujutru a neke tek kasno uvece.
Lajkujes i valjda 24h nemas pravo. I tako za 3 lajka dnevno. Koliko sam ukapirao svaki lajk odbrojava 24h posebno. Znaci ako si nekom lajkovao u 11h ujutro sutra opet u 11 imas pravo za novi lajk, drugi lajk si iskoristio u 14h sutra opet u 14 imas pravo za drugi itd. Nisam 100% siguran da je tako, al mislim da je to nasjpribliznije istini

Nazad
Vrh Dno