Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

@e46glogi kod tebe ponovo problem. Samo udje u igricu, na prijavljuje te uopste. Ostali ispaucali limite, opet se @kalin62 ogrebao :)

Jedno 10 puta za redom, zapocenm duel, izadjem da prekratim 15 minuta nekim drugim stvarima, i kao finisiracu zadnjih 5 minuta i uvek zaboravim :mad:

Posto sam na medium 99.95% zalivanja, od pocetka mi je izabrana ona masinica Kemei KM-1506, od opcija za zamenu i nemam nista posebno (mozda bih menjao za onaj karaoke mikrofon za decu, ali vidim da nisu bas pozitivna iskutva), ima li ko pametniju preporuku ili mozda info da li se ocekuju neke nagrade kao onda za slusalice?

@e46glogi kod tebe ponovo problem. Samo udje u igricu, na prijavljuje te uopste. Ostali ispaucali limite, opet se @kalin62 ogrebao :)

Jedno 10 puta za redom, zapocenm duel, izadjem da prekratim 15 minuta nekim drugim stvarima, i kao finisiracu zadnjih 5 minuta i uvek zaboravim :mad:
Ja ne visim stalno na fon(dosadno a i obaveze) gde nema tri lajka probam ,ako hoce udarim lajk , gde nece nista
Ono na 15 minuta ja napojim na 200 i kad udjem ja pobedio, mora da probam na manje
Posto sam na medium 99.95% zalivanja, od pocetka mi je izabrana ona masinica Kemei KM-1506, od opcija za zamenu i nemam nista posebno (mozda bih menjao za onaj karaoke mikrofon za decu, ali vidim da nisu bas pozitivna iskutva), ima li ko pametniju preporuku ili mozda info da li se ocekuju neke nagrade kao onda za slusalice?
Masinica kemei nije losa al baterija nula , nije lion vec nim brzo se isprazni i oslabi
Odgovara AA 1.2v mora da probam neku jacu ova samo 600
1000028008.jpg

Poslednja izmena:
150 bi trebalo da bude dovoljno
Meni u poslednje vreme bot protivnik ide do oko 60, jedno vreme sam praktikovao da čekam do 18 minuta i onda nalivam, tako najmanje vode potrošiš, ali nije poenta da ne zalivaš, može bez kupovina da se skupi 180-190 litara, pa sad nalijem odmah do 85-90, i to bude dovoljno, izađem iz app.
AliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.

U mom slučaju, protivnik staje na ~67 zalivanja. Dovoljno je da ja imam 68 i da stojim na tome do kraja duela, što često bude i 12-13 minuta. AI će da miruje, osim kad ja ne nalivam dalje tako da je razlika 2 ili veća. Dakle, već nekoliko duela ne moram da prebacim 70 nalivanja, koliko god da je ostalo vremena do isteka.

Vrh Dno