Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Posto imam drugara kojeg isto ispostujem onda ovde mogu samo dvoje, upravo sam odradio, a @kalin62 tebe nisam mogao jer mi udje ne u igricu vec u aplikaciju za kupovinu. Ko zna mozda sam i ja pogresio jer rucno prekucavam. Nikako da udjem u 90% sa ovom drugom turom

Избор предмета је смањен доста
Novi sam u igri pa ne znam da l se izbor predmeta nekad i povecava ili samo nestaju ovi sto su podeljeni vec.
Do sada sam uvek imao dva duela dnevno (potrosim svu vodu), da li se nekom desilo da ima vise duela?
Dal je isplativije zalivati x1 ili x10, x50 kantama? Cini mi se kad se zaliva sa tim vecim kapacitetom da se manje procenata dobija
I zadnje, mozda i najvaznije, mogu li se nekako kontaktirati ribe iz duela? :ROFLMAO:

Има само 2 дуела и активирају се увек исто. Користим 10 и 50 јер ме мрзи да тапкам

Posto imam drugara kojeg isto ispostujem onda ovde mogu samo dvoje, upravo sam odradio, a @kalin62 tebe nisam mogao jer mi udje ne u igricu vec u aplikaciju za kupovinu. Ko zna mozda sam i ja pogresio jer rucno prekucavam. Nikako da udjem u 90% sa ovom drugom turom
Ma samo opusteno ,gde prodje lajk gde nece ostavis prazno i ok :D

Nazad
Vrh Dno