Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Ne mogu da nađem ništa sa većim udelom novčića, danas sam u finišu duela 3* 300ml platio 150 novčića i srećom dobio.

meni obicno 130 bude dovoljno za jednu partiju ,moze i manje al je opustenije.

jos jedan mi fali.

Ja prvo duel uvek docekujem sa 40k+ odigram ga tako da ga dobijem i na drugi potrosim sve ostalo. Jos nijedan duel nisam izgubio.
Al mi se desava cesto da ne dobijem onih 15000 kad kupim nesto iako postoji baner da kupovinom dobijam. Jednom mi se desilo da mi stigla poruka u inbox gde mi se izvinjavaju kao nisu obracunali i caste me sa 15000. Posle mi cesto ne obracunavaju, al i ne caste vise

Sad kad sam usao u igricu nesto mi je pokazalo na kineskom i vrednost 2 miliona i brzo nestade mislim da je pisalo od 13.juna... e sad sta ce biti, neki bonusi verovatno.
Nego zanima me, imam 95% na medium i ako bih se sad prebacio na hard proizvod, vratilo bi mi procente unazad ili? I ako bih se prebacio na hard, posle kupovine proizvoda, za sledeci bih mogao opet da biram i medium?

Mislim da je tako kako si napisao, jednom sam slucajno prebacio na hard, i vratilo me nekih 20% unazad...zavrsio sa hardom, posle sledeci uzeo na medium.

Mislim da je tako kako si napisao, jednom sam slucajno prebacio na hard, i vratilo me nekih 20% unazad...zavrsio sa hardom, posle sledeci uzeo na medium.
Au znaci sa 95% kad odem na hard treba jos 20 dana igranja... onda mi se i ne isplati, ocelavicu dok osvojim fen

Pa kupi nesto za male pare, ja upeavo kupio za 0,16 eu , 22500
Ne vidim za 0,06 skratili svuda pomalo
Ova sijalica svakako mi treba
Pogledajte prilog 495696
Zvucnik za koji se borim mi iskace u ponudi za 5.5e, a ja treba da potrosim 10e za kupovinu tih stvari koje ne treba ni da mi salju. Mislis da ne kupujem? :D Al ne treba preterivati. Kupim i cim posalju odmah kliknem da je isporuceno :D Strasno!!! Lepo su oni to osmislili

Prilozi

• Screenshot_20250611_170437_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250611_170437_AliExpress.jpg
    94.9 KB · Pregleda: 10
Nazad
Vrh Dno