Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Ne bi bilo lose da su stavili da mogu da se prate kada isticu i svoji prihvaceni pozivi. Sledeci put cu morati da vodim zapisnik, sta ko i kako.

Cisto unapred da kazem da su mi popunjena mesta za pozive, tj. ne mogu da uzvratim ako neko klikne na moje, jos sam tehnicki u dugu za jedan poziv

@GhostFace Dogovori se preko poruka sa jocar96 ako obojica imate slobodne pozive(ako niste 3 pregurali), pa se medjusobno dodajte, a sigurno ima vise ljudi koji imaju mesta i pozivnice. Hvala ako si mi ti kliknuo na link, ali nisi trebao trositi ako nemas nikog, nadji nekog ko nije istrosio pozive i fale mu ljudi na listi pa izmenjajte medjusobno pozivnice

Mogli bi za sledecu rasprodaju nekako da se organizujemo, da bar svako formira grupu od troje ljudi

Poslednja izmena:
Kasno sada, jedino nakon isteka vremena. Mislim da pomazem tebi i Joci trenutno.

@GhostFace
Trebalo bi 3 pozivnice da imas. Ako si jocara dodao, pusti mu i privatnu poruku da te doda ako ima prazan slot, da ne bi dodao nekog drugog, ako nema nek te doda prvom prilikom. Napisi gore u poruci pored linka da te cimne bilo ko ima slobodan poziv da ih razmenjate

Zahvaljujem, sad mi se otvorila 3 nova slota? Imam 6 ljudi i sad mi prikazuje da je 9 maksimum, je li svima tako?

Tebe moze neogranicen broj ljudi da doda, kada god da ti se popuni red sa 3 slota otvara se novi, ali ti mozes samo tri poziva od drugih da prihvatis(bar ako nisu nesto promenili ovih dana, do sada je bilo 3). Jos nisam uspeo to da mi se otvori taj 3., ali sale je javio/postavio sliku jos kada je pocela akcija da moze da te doda njih koliko hoces, tj. koliko god da ih je voljno da dodaju :)

Poslednja izmena:
Tebe moze neogranicen broj ljudi da doda, kada god da ti se popuni red sa 3 slota otvara se novi, ali ti mozes samo tri poziva od drugih da prihvatis(bar ako nisu nesto promenili ovih dana, do sada je bilo 3). Jos nisam uspeo to da mi se otvori taj 3., ali sale je javio/postavio sliku jos kada je pocela akcija da moze da te doda njih koliko hoces, tj. koliko god da ih je voljno da dodaju :)
Kontam da time umanjuju "malverzacije", ali svakako je glupo. Doda me kolega, javi, ja njemu ne mogu da uzvratim... Bez veze.

Jel ima negde da konkretno piše da su 3 slota? Dva su mi zauzeta i sačuvam jedan kolegi i kad probam da uđem izbaci ono "you are already helping...", a sigurno je treći slobodan, jer vodim evidenciju.

Meni je davao 3 svaki put(za prvi put nisam siguran, ali bilo je sigurno tu oko 3). Pa sam prelistao na redditu i video da su par njih komentarisali da je 3. Ovi iz Alija nisu nista zvanicno napisali, bar koliko se secam

Bas sam zbog toga postavio ovu poruku pre par dana, da bismo tacno utvrdili, ali mislim da je jedino kslazy odgovorio

Mozda se i poveca taj broj ako imas vise ljudi, X4K3P rece da je usao u 3. red, a i sale ima dosta ljudi - ajde pa kada vidite poruku javite koliko vi mozete ljudi da dodate. Jedino sto je 100% sigurno je da traje 3 dana

Poslednja izmena:
I ja mislim da mi je do sada davalo 3 slota, zato i sačuvah, međutim danas za treći ne mogu da uđem, a sigurno istekao.

Nazad
Vrh Dno