Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Pisao sam im i odg mi;
Your address is not in the designated country for the sale of this product. Please try placing an order for another product,
sto bas i nema smisla jer sta god da odaberem nmg da platim, G pay ne reaguje.

Pre neki dan UC posiljka bez carine, samo posti njenih 210din.. U Beogradu.

Имам три ствари купљене у три различите продавнице...када су их послали све три имају исти број за праћење

Verovatno je sve bio choice.

Da je kod nas ko u Bosni, niko vise nista ne bi kupovao u zemlji...

Pa i ovako ne kupujemo ništa što se proizvodi u zemlji...kupujemo te iste kineske stvari, duplo i troduplo skuplje dok neko zarađuje na tome.
Razumem ja da je cena viša kada imaš uvoznika i garanciju na kupljeni proizvod...ali cene su po nekada i pet puta veće

Nisam ispratio ove nove procedure oko naplacivanja jer dugo nisam narucivao. Ako sam dobro shvatio kako se pise, u slucaju da paket ode na carinski pregled, naplacuju fiksno 210 dinara i jos 20% od cene porudzbine? Pricam o porudzbinama manjim od 50€.

Nisam ispratio ove nove procedure oko naplacivanja jer dugo nisam narucivao. Ako sam dobro shvatio kako se pise, u slucaju da paket ode na carinski pregled, naplacuju fiksno 210 dinara i jos 20% od cene porudzbine? Pricam o porudzbinama manjim od 50€.
E sad sve zavisi od paketa, LA ide 210+PDV, drugi samo PDV, CN prolaze bez ikakve naplate.

Meni je danas stigao punjac placen nekih 3.7 dolara,barem je to bila cena upisana na paketu.Sve skupa placeno drzavi 285 dinara.Pretpostavljam pdv 75 dinara i onih 210 dinara taksa za otvaranje paketa.
Odavde porucen punjac.
Inace je placen kroz coine nekih 3 eura i sa ovim dazbinama na kraju to dodje na neku punu cenu od 6-7 eura koliko i on sam kosta bez coina.
Na kraju zadovoljan punjacem.Dosta dobro puni tablet i ne greje se puno prilikom punjenja.

Očigledno je gotovo da naručivanjem sa Aliexpressa baš jeftinih sitnica 1-2$
Koja nam je alternativa?
Ne mogu da zamislim sebe da idem u radnju da kupim USB kabl platim 5x vise za neki daleko gori kvalitet

Kupovao li je neko skoro bežični punjač za mobilni?

Ovaj moj koji imam počeo da zeza. em moram da namestim fino, em odjednom zaglupi...

Ima li nekih Madjara na kupujemprodajem koji narucuju stvari sa Aliexpressa (koje nemaju slanje u Srbiju)? Sve koje sam kontaktirao narucuju samo sa Amazona.

Ja sam uzeo bas Anker i stoji mi u kutiji, mada bila je dobra akcija pa je izasao oko 3.5e, za te pare neka stoji dok mu ne nadjem namenu.

Imam dve anker sluske od njih i sve regulare radi na njihovoj aplikaciji. Obe naravno kupljene preko alija i oficijalne anker radnje.
Sada da uzmes preko SR radnje , ide dranje koze zato sto nasi trgovci znaju samo tako da rade.

Imam dve anker sluske od njih i sve regulare radi na njihovoj aplikaciji. Obe naravno kupljene preko alija i oficijalne anker radnje.
Sada da uzmes preko SR radnje , ide dranje koze zato sto nasi trgovci znaju samo tako da rade.
Mozes li da postavis link od anker radnje gde kupujes, anker official store i anker flagship store ne vrse dostavu za nasu zemlju.

Meni se i ovaj Wireless punjač pokazao dobro

Za razliku od raznih bezimenih koje sam, nešto kupovao za par $, nešto dobio kao polon, ovaj ne prekida punjenje, brzo puni za wireless punjač i radi bez problema sa Samsung-om i iPhone-om. Imam i neku Anker kao stanicu za iPhone sa MagSafe držačem i taj isto radi bez greške, ali nije baš jeftin.

Mozes li da postavis link od anker radnje gde kupujes, anker official store i anker flagship store ne vrse dostavu za nasu zemlju.
Evo ti primer artikla iz njihove radnje.
Soundcore K20i by Anker Semi-in-Ear Earbuds Earphone Bluetooth 36H Wireless Bluetooth Headphones Wireless Bluetooth Earphones

Evo ti primer artikla iz njihove radnje.
Soundcore K20i by Anker Semi-in-Ear Earbuds Earphone Bluetooth 36H Wireless Bluetooth Headphones Wireless Bluetooth Earphones
Koju drzavu si odabrao, koju god da stavim pise this item can't be delivered to your address.

Nazad
Vrh Dno