Placa se PDV u CG za narudžbe iz inostranstva, samo nema carine do 150€ok ovo za carinu, ali kako bez poreza?
pa nije mi jasno.Pre neki dan UC posiljka bez carine, samo posti njenih 210din.. U Beogradu.
E sad sve zavisi od paketa, LA ide 210+PDV, drugi samo PDV, CN prolaze bez ikakve naplate.Nisam ispratio ove nove procedure oko naplacivanja jer dugo nisam narucivao. Ako sam dobro shvatio kako se pise, u slucaju da paket ode na carinski pregled, naplacuju fiksno 210 dinara i jos 20% od cene porudzbine? Pricam o porudzbinama manjim od 50€.
Hvala na objasnjenju.E sad sve zavisi od paketa, LA ide 210+PDV, drugi samo PDV, CN prolaze bez ikakve naplate.
Nisam ispratio ove nove procedure oko naplacivanja jer dugo nisam narucivao. Ako sam dobro shvatio kako se pise, u slucaju da paket ode na carinski pregled, naplacuju fiksno 210 dinara i jos 20% od cene porudzbine? Pricam o porudzbinama manjim od 50€.
Kupovao li je neko skoro bežični punjač za mobilni?
Ovaj moj koji imam počeo da zeza. em moram da namestim fino, em odjednom zaglupi...
Šta bi se podrazumevalo pod A brendom?Savet - zaobiđi, ako nije neki A brand ili original od proizvođača.
Šta bi se podrazumevalo pod A brendom?
Na AE je zvanicni Anker brend, cak imas opciju na njihovom sajtu da kupis preko Amazona, Aliexpress... Samo gledas "Brand+" i miran si, nema greskeAnker ima sada zvaničnu radnju u Srbiji. Odličan brend,imam slušalice i zvučnik od njih,kupljeni na Aliju. Mada verujem da ima i njihovih kopija aliju
Mozes li da postavis link od anker radnje gde kupujes, anker official store i anker flagship store ne vrse dostavu za nasu zemlju.Imam dve anker sluske od njih i sve regulare radi na njihovoj aplikaciji. Obe naravno kupljene preko alija i oficijalne anker radnje.
Sada da uzmes preko SR radnje , ide dranje koze zato sto nasi trgovci znaju samo tako da rade.
Evo ti primer artikla iz njihove radnje.Mozes li da postavis link od anker radnje gde kupujes, anker official store i anker flagship store ne vrse dostavu za nasu zemlju.
Koju drzavu si odabrao, koju god da stavim pise this item can't be delivered to your address.Evo ti primer artikla iz njihove radnje.
Soundcore K20i by Anker Semi-in-Ear Earbuds Earphone Bluetooth 36H Wireless Bluetooth Headphones Wireless Bluetooth Earphones
![]()
Soundcore K20i von Anker Semi-in-Ear-Ohrhörer, Bluetooth, 36 Stunden kabellose Bluetooth-Kopfhörer, kabellose Bluetooth-Kopfhörer - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari