Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Мени сад кад сам пребацио да ми Хром буде главни претраживачу, избаци одмах у апп и буде та цена али не може да се поручи. Н дну избацује да су истекли ти неки попусти...

1000008583.jpg

Poslednja izmena:
Верујемо ми њему, него не може да се поручи по тој цени (бар код мене ни слушалице ни тај пуњач) . 😂

Па како знаш да је до нас ако ниси кликнуо последњи корак да платиш? Нама на последњем кораку избаци оно што сам скриншотовао.

Pa ako on moze, a ti ne mozes, nekako logika nalaze da je do tebe.
Evo sad pokusah ali je rasprodato sad mi piseScreenshot_2024-07-26-17-35-13-341_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Па он нам је послао линкове ка артиклима са добром ценом (као и доста пута до сада и хвала му) а није нам написао да је он пазарио тако да ту нисам логику убацивао у разматрање.

То што си ти пазарила је редовна понуда са 3$ Анкер попустом, нема везе са она 2 артикла. И не знам шта сте запели да браните неког када ја нисам никога ни напао. Први коментар је био у шали што се јасно види а и ко прати тему зна да нам он стално даје линкове ка добрим попустима. Тако да, опустите се, нема никаквих проблема само сам написао да по тој цени неће да прође (слушалице П20и и пуњач).

Poslednja izmena:
То што си ти пазарила је редовна понуда са 3$ Анкер попустом, нема везе са она 2 артикла. И не знам шта сте запели да браните неког када ја нисам никога ни напао. Први коментар је био у шали што се јасно види а и ко прати тему зна да нам он стално даје линкове ка добрим попустима. Тако да, опустите се, нема никаквих проблема само сам написао да по тој цени неће да прође (слушалице П20и и пуњач).
To nije redovna cena...ro je duplo jeftinije od redovne cene sa popustom

Нисам мислио буквално редовна цена, они прве цене нарокају увек као блесави. Хтео сам рећи да је то "нормалан" попуст за те слушалице са још 3$ ваучером. П20и за 9-10% није "нормалан" попуст већ одличан попуст.

Ipak nije normalan popust za te slušalice....znam zbog toga što pratim cenu baš tih h30i, kupio sam dva para, jedne sam platio 25 a druge 28 $ i to su bili maksimalni popusti, 16$ je najniža cena koju sam do sada video i naravno kupio sam ih po toj ceni

Ljudi nekad radi nekad ne, moj brat Dzek Ma voli da se zavitlava, sta da kazem.

P20i su rasprodate, nema vise koliko vidim.

Поента моје приче је да слушалице П20и и тај пуњач нисам могао да купим по тим ценама јер ми је избацивало то што пише на скриншоту, а за те Х30и и без тог линка да си ушао била је та цена - 3$ ваучер. А колеге се ухватиле да бране @Lanikor (који није ни нападнут) да су те цене и да не лаже а ја сам писао не да нису те цене него да не могу да купим по тим ценама.
Свакако њему хвала што нам прослеђује линкове, па неки леп попуст ћемо нахватати...

Nisam te ni napao...napisao sam samo da je to veoma niska cena...mogao sam da kupim sve artikle, svi su mi radili...moj brat je kupio punjač....e sad, zašto kod nekoga to "radi" a kod nekoga ne, to stvarno ne znam i nemam pojma zbog čega...vrv je to nešto nasumično i zavisi od AliExpressa

На тебе сам се само надовезао, него пишем 5 постова да објасним шта сам хтео рећи, јер ја пишем да не могу да поручим а они како је та и та цена...

Можда је проблем ћирилица...шта знам, али не би ме зачудило

Ljudi nekad radi nekad ne, moj brat Dzek Ma voli da se zavitlava, sta da kazem.

P20i su rasprodate, nema vise koliko vidim.
Nema ih zato sto ih je bilo svega 300 komada Anker P20i earbuds, kao i 100 komada za Powerline II kabal. Sto je realno gledano premalo za ovakvu akciju, ima brzih prstiju od nas iz "Benchmark AliExpress sekte" 😂

Ja sam naručio h30i, hvala Lanikoru! :)
Inače, u redovnoj pretrazi mi je iste slušalice izbacivao za ~29 $.

Šteta što nema više p20i po ceni od 1000din
1722250313626.png

Primetio sam da mi za neke skuplje stavke da maksimalan popust preko novcica oko 4 evra iako bi trebalo da je veći popust? U čemu je fora?

Prilozi

• Screenshot_20240801_214047_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240801_214047_AliExpress.jpg
    134.8 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_20240801_220630_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240801_220630_AliExpress.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 34
@CikaKURE

Nije to nikakva novost , oduvek na AE postoje te fore i fazoni , na koji "pecaju" neiskusne

Zato sluzi forum , da pratimo i da mi "pecamo" prave akcije i popuste

Neka iskustva vezana za dolar/evro/dinar i komercijalnu banku? Kupovao bih nesto skuplje, a NLB koristi neki besmisleni kurs, gledam poslednja transakcija od 26.07. u dolarima 119,88 računaju, jer ako razumem zaduženje u dolarima se konvertuje u evro pa odatle u dinare...
Ima li ikakve razlike pri biranju evro/dinar/dolar na aliju, ili ali uvek forsira dolar i to je sto je?

Pa na kraju se sve u $ konvertuje, sta ce Kinezima €, $ se racuna na AE.
Ti ako mozes kupi online $ i kad placas skinuce ti $ bas koliko pise da kosta proizvod. Ja preko mts banke na app kupim $ ili € ako kupujem sa EU sajtova po povlascenom kursu i skida mi to sto sam kupio i promenio.

Neka iskustva vezana za dolar/evro/dinar i komercijalnu banku? Kupovao bih nesto skuplje, a NLB koristi neki besmisleni kurs, gledam poslednja transakcija od 26.07. u dolarima 119,88 računaju, jer ako razumem zaduženje u dolarima se konvertuje u evro pa odatle u dinare...
Ima li ikakve razlike pri biranju evro/dinar/dolar na aliju, ili ali uvek forsira dolar i to je sto je?
У принципу скину онолико колико ти стоји цена у динарима испод цене у доларима.

ne mogu da nađem u pretrazi: ako uzimam više različith stvari od istog prodavca, u ovom slučaju ugreen official store, i za sve stvari piše Choice AliExpress commitment Free shiping, Tracking available (LA...HU pretpostavljam), je l' mi sve stvari šalju kao jedan paket ili kao više različitih? da pazim da ne pređem ukupno 50e? odgovara mi da šalju kao jedan.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno