sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Novcici su uglavnom beskorisni kada se kupuje normalnom pretragom, ali ako se uzima preko onog "coins" dela gde je veci procenat popusta, onda itekako imaju smisla. Naravno, uvek mora da se proveri najniza cena redovnom pretragom, jer nista ne znaci popust od 60% ako je dignuta cena. Samo da se ogradim, da ne bi bilo zabune, ne znam tacno kako odredjuju kolike popuste ce da daju u tom delu i da li svi kupci imaju istu visinu popusta.Da li sam ja poseban slucaj ili je ovo sada ucestala "greska" na SuperDeals ?
Desilo mi se evo cetvrti put u zadnjih 10 dana da se cena promeni - uveca tokom
procesa placanja , ako odjednom kupujem 2 ili tri komada proizvoda koji je na akciji
i za koji ne pise ogranicenje na 1 komad po toj ceni.
Ako otkazem narudzbinu i kupujem po jedan komad - onda je akcijska cena.
@pilauda
Novcici su prilicno beskorisni - ima nas sa 10-20-30.000 komada
Isti slucaj sa 35$ mi otislo na 49$Da li sam ja poseban slucaj ili je ovo sada ucestala "greska" na SuperDeals ?
Desilo mi se evo cetvrti put u zadnjih 10 dana da se cena promeni - uveca tokom
procesa placanja , ako odjednom kupujem 2 ili tri komada proizvoda koji je na akciji
i za koji ne pise ogranicenje na 1 komad po toj ceni.
Ako otkazem narudzbinu i kupujem po jedan komad - onda je akcijska cena.
@pilauda
Novcici su prilicno beskorisni - ima nas sa 10-20-30.000 komada
Imam ih vec par meseci, ali nisam jos testirao. Uzeo zeni da opravdam kupovinu space A40, ali ni ona ne koristi 🤣Da li je neko uzimao ove slusalice? Kakva su iskustva?Pogledajte prilog 437162
Код мене позитивна искуства и знам још 2 особе које их користе, задовољне су...Da li je neko uzimao ove slusalice? Kakva su iskustva?Pogledajte prilog 437162
Uzimaj slobodno imam 4 komada i sve radi , za ove novce je superHvala na savetima, izbegavacu ih![]()
Pa za sad isto kao prvi dan mada ja vise koristim za voznju , i bas brzo se puneKolko vidim ima vise pozitivnih iskustava tako da cu da ih probamKako drzi baterija posle par meseci?
Ukratko, pošiljke koje počinju sa U (UA, UB, UC..) se mogu pratiti samo do ulaska u Srbiju, dalje ne. To za 4. jun je procenjeno vreme, po pravilima Alija, najkasniji rok isporuke je 75 dana. Za ove UA, UB, UC bude za najmanje mesec ipo dana, nekad i duže.Pozdrav,
prvi put porucujem sa ovog sajta pa bi mi trebalo par saveta
porucio sam 3 razlicite porudzbine dozer za parfem i neke narukvice za telefon
e sada posto su bez postarine ili neka sitna postarine pise da nema nacina da se prati...Citao sam negde ranije da prakticno ne mozes da znas kada ti posiljka stize
prilikom porucivanja rok je bio 4 juni za sve posiljke...
Hocu dobiti neko obavestenje od poste na mobilni,papiric u sanducetu,sms da su stavili u paketomat ili slicno..
tj kako da ispratim i saznam da je posiljka stigla..
Hvala unapred
Da li je neko uzimao ove slusalice? Kakva su iskustva?Pogledajte prilog 437162
Takođe ih poseduje. Više nego dobre za taj novac.Da li je neko uzimao ove slusalice? Kakva su iskustva?Pogledajte prilog 437162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari