Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Da li sam ja poseban slucaj ili je ovo sada ucestala "greska" na SuperDeals ?

Desilo mi se evo cetvrti put u zadnjih 10 dana da se cena promeni - uveca tokom
procesa placanja , ako odjednom kupujem 2 ili tri komada proizvoda koji je na akciji
i za koji ne pise ogranicenje na 1 komad po toj ceni.
Ako otkazem narudzbinu i kupujem po jedan komad - onda je akcijska cena.

@pilauda

Novcici su prilicno beskorisni - ima nas sa 10-20-30.000 komada
Novcici su uglavnom beskorisni kada se kupuje normalnom pretragom, ali ako se uzima preko onog "coins" dela gde je veci procenat popusta, onda itekako imaju smisla. Naravno, uvek mora da se proveri najniza cena redovnom pretragom, jer nista ne znaci popust od 60% ako je dignuta cena. Samo da se ogradim, da ne bi bilo zabune, ne znam tacno kako odredjuju kolike popuste ce da daju u tom delu i da li svi kupci imaju istu visinu popusta.

• Like
Reagovanja: Ira
Da li sam ja poseban slucaj ili je ovo sada ucestala "greska" na SuperDeals ?

Desilo mi se evo cetvrti put u zadnjih 10 dana da se cena promeni - uveca tokom
procesa placanja , ako odjednom kupujem 2 ili tri komada proizvoda koji je na akciji
i za koji ne pise ogranicenje na 1 komad po toj ceni.
Ako otkazem narudzbinu i kupujem po jedan komad - onda je akcijska cena.

@pilauda

Novcici su prilicno beskorisni - ima nas sa 10-20-30.000 komada
Isti slucaj sa 35$ mi otislo na 49$

Da li ima još neko ovakav problem, pokušavam da kupim Baseus punjač kod Factory Direct Collected store Screenshot_2024-04-04-18-46-15-328_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Aplikacija je u pitanju , AD blocker isključen, obrisan data na aplikaciji, reinstalirana, Wi-Fi, mobilni podaci, sve isto.

Edit: naručio sam sitnicu iz druge prodavnice. Tako da je izgleda do prodavnice iz nekog razloga.

Poslednja izmena:
Jel uspeo neko da reši problem kad aplikacija nudi stalno iste stvari za super deals i one 3 stvari za besplatnu choice poštarinu? Do pre tri dana je normalno radilo. Kad me zanima nešto stavim u korpu i wishlist i ako to prodaju one veće radnje pojavi se u superdeals.

Sad već tri dana zakucane ponude na stvari koje niti sam pretraživao, niti ikada gledao tipa ona glupa vintage mašinica za šišanje i random slušalice, iako svaki put refreshujem stranicu. Kad se izlogujem, onda prilikom refresha menja ponudu. Probao brisanje date i update aplikacije, ali sve isto.

Da li neko poslednjih nedelju dana imas problem sa poručivanjem. Dobijem da ne može da se odradi porudzbina zbog sigurnosti naloga

^Kupio svojevremeno 2 kom., jedne prestale da rade posle mesec dana, druge i dalje rade ali ih više ne koristim. Rade posao ali su bukvalno minimum minimuma. Preporučio bih ti da dodaš 10$ i uzmeš Anker a20i. Razlika u svemu je mnogo veća od tih 10$. Ako se odlučiš za Anker evo ti kod 3$.
EARR7RX

Kolko vidim ima vise pozitivnih iskustava tako da cu da ih probam :D Kako drzi baterija posle par meseci?

Pozdrav,
prvi put porucujem sa ovog sajta pa bi mi trebalo par saveta
porucio sam 3 razlicite porudzbine dozer za parfem i neke narukvice za telefon
e sada posto su bez postarine ili neka sitna postarine pise da nema nacina da se prati...Citao sam negde ranije da prakticno ne mozes da znas kada ti posiljka stize
prilikom porucivanja rok je bio 4 juni za sve posiljke...
Hocu dobiti neko obavestenje od poste na mobilni,papiric u sanducetu,sms da su stavili u paketomat ili slicno..
tj kako da ispratim i saznam da je posiljka stigla..
Hvala unapred

Nije rok 4. juni već predvidjeno (procenjeno) vreme isporuke a što se tiče neregistrovanih pošiljki u koje spadaju i tvoje pošiljke imaš u temi Praćenje pošiljki skoro sve razjašnjeno.

Pozdrav,
prvi put porucujem sa ovog sajta pa bi mi trebalo par saveta
porucio sam 3 razlicite porudzbine dozer za parfem i neke narukvice za telefon
e sada posto su bez postarine ili neka sitna postarine pise da nema nacina da se prati...Citao sam negde ranije da prakticno ne mozes da znas kada ti posiljka stize
prilikom porucivanja rok je bio 4 juni za sve posiljke...
Hocu dobiti neko obavestenje od poste na mobilni,papiric u sanducetu,sms da su stavili u paketomat ili slicno..
tj kako da ispratim i saznam da je posiljka stigla..
Hvala unapred
Ukratko, pošiljke koje počinju sa U (UA, UB, UC..) se mogu pratiti samo do ulaska u Srbiju, dalje ne. To za 4. jun je procenjeno vreme, po pravilima Alija, najkasniji rok isporuke je 75 dana. Za ove UA, UB, UC bude za najmanje mesec ipo dana, nekad i duže.

Detaljnije, iščitaj ovde:

jedna od psiljki ima UC..znaci validno je pracenje do Srbije..kada udje u zemlju onda koliko treba da dodje do mene i na koji nacin cu znati da je stiglo
jel dobijam neki info od poste?

Kad stigne, poštar može lično ds ti uruči, da ti ostavi u sandučetu ili eventualno u paketomatu, tad ti stiže poruka.. Od trenutka ulaska u zemlju, kod mene paket bude za 3 do 4 nedelje

Jel postoji nekako mogucnost da se svi paketi preusmere na paketomat ili je to zapravo na njima? Čitam jutros o nekoj aplikaciji poste, mada ja nista od tih pompeznih najava u aplikaciji video nisam.

Može li preporuka za neki jeftiniji fast charger koji neće posle pola godine da predje i charging 6h 25min?

Zavisi od toga sta planiras da punis s njim.

Licno ne bih isao ispod Anker GaN 30W (oko 10$) i Baseus 65W GaN (14-17$).

Kako uraditi parcijalni refund, da se izbegne slanje celog artikla nazad, stigla mi je miksovana posiljka, i od tri stvari jedno su oni senzori svetla sa podesavanjem su trebali da budu a poslali su mi one obicne koji nemaju dva dugmeta pozadi za stelovanja, kako se sad zaliti obzirom da je jedna stvar od 3 iz pakovanja problem. Da li potvrditi za sve artikle da su stigli i da li se moze onda otvoriti slucaj, ili da selektujem dva da su stigla a ovaj problematicni ne pa da otvorim refund stranu, ali koliko sam video ovim procesom opcija je vracanje predmeta..

Nazad
Vrh Dno