Chernobyl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2014
- Poena
- 275
Moze link od FB grupe?Danas stigla pošiljka naručena 16. oktobra.. Videh u FB grupi da se mnogi hvale da su krenule da im stizu posiljke
Moze link od FB grupe?Danas stigla pošiljka naručena 16. oktobra.. Videh u FB grupi da se mnogi hvale da su krenule da im stizu posiljke
Moze link od FB grupe?
Ako paket obrne nazad za Kinu nema vise problema,jasno je svakom da se vraca.Problem je sada,pracenje jos uvek pokazuje normalnu putanju Kina>>>Srbija i po svemu samo sto nije stigao...a ja treba da dokazem da ga necu primiti.Doduse imam mail od carine u kome objasnjavaju u cemu je problem ali koliko to Aliju znaci jer sam teorijski mogao i sam da ga napisem.
Jel ti izbaci onaj kod kod odbijanja? Hajde probaj da platis nesto pa okaci ako te odbije, ima dosta clanova, mozda bi neko po kodu mogao da protumaci.Rajfajzen i mobi kazu da je sa njihove strane sve ok, danas prosla jedna kupovina $5 ostalo nece
Ako nisi ulogovan na chrome-u, prikazuje ti cenu uz "welcome deal"...E ovo je čudo...
Kopiram ja neki link iz nekog komentara za neku kameru sa alija i ubacim u chrome -> cena oko 950 din
Međutim u nastavku se prebaci u aplikaciju aliexpres -> cena 1750 din
Ko je ovde lud?
Ozb? Nisam to znao. Znači ako bi hteo po toj ceni da kupim, morao bi da pravim novi nalog?Ako nisi ulogovan na chrome-u, prikazuje ti cenu uz "welcome deal"...
Svakako bi mogao da dobijes slicnu cenu i sa svojim nalogom, samo ga dodaj u korpu, wishlistu, ulazi u razlicitim delovima dana u aplikaciju i pojavice ti se u "superdeals", isforsiraj algoritam da ti ga ponudi po manjoj ceni, i ako vec nisi, stavi valutu u dolare, i tu ima razlike u odnosu na dinare, jer izbegavas duplu konverziju valute.Ozb? Nisam to znao. Znači ako bi hteo po toj ceni da kupim, morao bi da pravim novi nalog?
Zasto u dolare? Zar ne bi trebalo da bude u evrima jer se onda izbegava konverzija?!...i ako vec nisi, stavi valutu u dolare, i tu ima razlike u odnosu na dinare, jer izbegavas duplu konverziju valute.
Uvek postoji konverzija jedino ako je kartica vezana za $ nema konverzije. Izabrano u $ a kartica je EUR VISA radi konverziju, izabrano u EUR AE radi konverziju iz $ u EUR a ako je izabrano RSD AE konvertuje iz $ u RSD i na kraju VISA iz RSD u EUR (dupla konverzija). Kod izbora $ u slučaju refunda je isto dupla konverzija, VISA konvertuje $ u EUR i vraća se u valuti u kojoj je plaćeno tako da VISA ponovo konvertuje $ u EUR.Zasto u dolare? Zar ne bi trebalo da bude u evrima jer se onda izbegava konverzija?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari