Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ako je iz EU skladista onda nemas dodatne troskove. Moze da ti donese ali mozda je navataju na aerodromu to je sreca.
Tako je meni drug doneo bas iz Svedske nov mobilni u kutiji tad samo sto je izasao ali na srecu niko mu nije nista na aerodromu nije rekao a znam i za slucajeve gde nisu tako bajno prosli.

Znači može da ima problem ako je navataju? Otvaraju li kofere ili kako?

Znači može da ima problem ako je navataju? Otvaraju li kofere ili kako?
Ne verujem da će imati neki problem, nije to velika stvarčica. Možeš zamoliti kineza da ti spakuje u paket sa boxom i fakturu na iznos od 30e i to je to. Ja sam naručivao mobilne telefone i adresirao u nemačku pa je burazer donosio, dosuše drumski saobraćaj. Na kraju krajeva može ga raspakovati pa da kaže da je to njeno lično, da ga je koristila.

Poslato sa Nova 5t

Odlično. Hvala. Još je samo pitanje koji da izaberem, nisam pametan :D

@ nidzesi
Gde nadje Švedsku, mora da je drugarica plavuša.
Na aerodromu skeniraju prtljag, lako može da bude dranje. Najsigurnije je raspakuje i u lični prtljag kao njen telefon.

@ nidzesi
Gde nadje Švedsku, mora da je drugarica plavuša.
Na aerodromu skeniraju prtljag, lako može da bude dranje. Najsigurnije je raspakuje i u lični prtljag kao njen telefon.
Nije u pitanju telefon i ne prenosi ne znam šta, android box koji je velicine jednog rutera i ne kosta 500e nego 50-60 a kinez mu moze odstampati i fakturu na vrednost od 30e i ne moze je odrati ni u kom slucaju. Olabavite malo...nije to velika vrednost inace.

Poslato sa Nova 5t

@ Gilgamesh
Izv. pročitao sam na brzinu samo android a box bez problema prolazi a i ne bi trebala faktura, nosi kao poklon

Mene zanimaju nano memorijske kartice,TFZ monitorske slusalice,DDR4 RAM memorije,2TB SSD diskovi sve to ima na Aliju ali je dostava najmanje 25 evra pa na gore a vecina toga ni ne postoji kod drugih jer svaki dan pretrazujem.Sto znaci dok se ne vrati na staro a pitanje je da li ce ikad da se vrati na staro zbog nasih lopova gde bi doplata za registrovanu posiljku bila par evra kao nekada za mene leba tu nema.

Nije bas pametno kupovati fles memorije na aliju, niti su jeftine niti pouzdane.

Imam sa Ali-ja Netac od 64GB, mislim da je bio 3-4 dolara. Svaki dan se drnda, koristi prilično i radi odlično. Memorijske kartice sam uzimao SanDisk i Samsung, koristim ih u dashcamu, telefonu i tabletu i isto sve odlično radi.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Pa dobro, to je solidan stress test, nisu stradali od kamere, već od dosta upisivanja. Taman da se odvoji žito od kukolja.

Dva Netac USB 128GB crkla posle 6 meseci.. Ni jedan OS ne može da ih pročita. Ne preporučujem

Uopste se ne slazem jer nemam losa iskustva prvu sam kupio pre 3 godine micro sd 128 gb a druga je od 256gb prosle godine i obe rade samo tako tako da svima preporucujem da kupe ako vide da je prodato hiljade komada i da je ocena prosek 4,9 i nemas brigu.Drugi su mozda lose prosli ali to je njihov problem vec a nano mi treba zbog telefona.

I od sile kartica koje sam koristio jedina koja je jako brzo riknula je bila Kingstone od 64 gb kupljena u Altiju.Tako da stojim iza toga ali to je moje iskustvo mada sam kupio i flash USB 3.0 no name od 64 gb pre 3 godine i radi a non stop se snima i brise sa njega.

Ko nema poverenja neka ne kupuje ali ja nemam nijedno lose iskustvo sa karticama i stickovima sa Alija ali sam jako dobro pazio od koga kupujem i nisam ni jednom promasio.Svako neka radi kako smatra da treba naravno.

@demijurg koje ja cena usb memorije od 128/256gb kod proverenog prodavca?

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Ja imam lose iskustvo sa sandisk USB kupljeni u DXu . Imaju varijabilnu brzinu pisanja i citanja za isti veliki fajl

Moram da pogledam ali sulude su cifre za shiping,pusticu ovde post kada nadjem nesto a da je normalno

@demijurg koje ja cena usb memorije od 128/256gb kod proverenog prodavca?

Moram da pogledam ali sulude su cifre za shiping,pusticu ovde post kada nadjem nesto a da je normalno

Sada sam gledao fleseve usb 3.o od 128 i 256 gb jeftini su izmedju 20 i 30 evra ali je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski shiping u proseku 60 evra preko DHL-a

Hteo sam da uporedim sa onim sto se moze naci kod nas, 128gb usb 3.0 3.1 ima za menje od 1000 din sa 5 god garancije a verzije od 256gb ispod i oko 2000 din.

Ja trenutno samo neke konektore i kablice narucujem sa Allyja jer tu jos uvek nema postarine.

Hteo sam da uporedim sa onim sto se moze naci kod nas, 128gb usb 3.0 3.1 ima za menje od 1000 din sa 5 god garancije a verzije od 256gb ispod i oko 2000 din.

Ja trenutno samo neke konektore i kablice narucujem sa Allyja jer tu jos uvek nema postarine.

1000 dinara???

Gde to ima, da kupim odmah par komada?!

Poslato sa Nova 5t

Saljem vam na pm da ne bih reklamirao nekog. Inace moja greska prebacio sam se u pitanju su modeli od 64gb i 128gb, 256gb nisam ni gledao [emoji16]

Poslednja izmena:
€ 3,46 45%OFF | USB флеш-накопитель Type-C WANSENDA, OTG флешка на 512 Гб, 256 Гб, 128 Гб, 64 Гб, 32 Гб, 16 Гб, USB флешка 3.0, флеш-накопитель для устройств Type-C
https://a.aliexpress.com/_mLLYVjn

Evo vam ovde, ja sam istina uzeo od 32gb, a vidim da su i veci dosta povoljniji od gore navedenih.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno