Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

AliExpress reklamira 4$ off na $30 kada se plati PayPal-om, kao i do 50% popusta ako se plati PayPal-om, a ja nigde, baš nigde ne mogu da platim PayPal-om?! (Niti sam ikada mogao.)

yGuli5F.png

Niko se nije osvrnuo na ovo.

Sent from my M8pro using Tapatalk
 
Stavite neki link od prodavnica koje prodaju kopije satova , hvala

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока
 
@owin
Reklamirao se PayPal I ranije da daje popuste na Aliju, ali nisu iskoristljivi, ne daju ih radnje.

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока
 
Iskoristio sam ja jednom popust za Paypal na Aliju, malo prodavaca prihvata Paypal kao način plaćanja, a i Ali uzima proviziju.

Paypal - Ali.PNG
 
kao sto rekoh, ja sam kupio led h7 sa KP-a ali sam posle video da iste takve imaju na Aliju pa verovatno preprodaju kod nas. Vozim sa njima vec nekoliko dana, kratka svetla su spustena na 1 ili 2 ne znam tacno i niko mi jos nije blicao ali videcemo jos

Izađi van grada noću ibarsku ili autoput gde nema gradske rasvete pa da vidiš kako će ti svi pokazati da ne zaslepljuješ, pogotovo kamioni kada ti puste njihovo dugo svetlo.
Stani sa automobilom par metara od nekog zida i uključi svetla pa pogledaj snop da li ima pravilnu liniju koja je u nižem nivou od farova ili je svetlosni snop razbacan svuda i da li svetlo ide preko visine farova.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
 
Pozdrav, narucio sam tastaturu za sale ali prodavac trazi da se doplati 15$ za dostavu zbog "posting problem" za srbiju, da je to izvlacenje para ili tako funkcionise za "vece" stvar?
I posle tih dodatnih troskova opet me izadje jeftinije od ostalih.
 
Šta im znači ovo? Juče dobio paket, sve uredu i potvrdio. Ali ovakvu notifikaciju nisam dobio do sad ni za jedan paket.
b95873164c1c0527cd09405850318a70.jpg


Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
 
To meni izbaci ako primim paket a ne potvrdim dan ili dva da sam primio, nekada izbaci čak i kada potvrdim prijem odmah kada preuzmem paket. To im je podsetnik da potvrdiš prijem, ako si potvrdio prijem ignoriši.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
 
Ako moze preporuka za kvalitetan iphone punjac, ili kabl? Nov sam u svetu iphonea a dobio sam neki krs i jos plus za US trziste. Hvala!
 
Narode ima li još neko problem sa ovim da radnja ne može da isporuči na adresu u Srbiji, probao sam na nekoliko radnji i svaka daje istu poruku.
Na adresu u Norveškoj daje normalno da može al za Srbiju nema šanse..... :(

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 
Pa ako izabereš ono gde ima Rusija, Spanija, Nemačka onda ne možeš. Za Srbiju mora iz Kine, ako je to problem.. Ako ne onda ne znam [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
 
To zavisi i od vrste robe koja se kupuje. većina robe ide normalno i za SR, ja davno nisam video da nešto neće da pošalju ovamo...
 
Probaj da narucis baterije za powerbank.... ili neki alat za autodijagnostiku koji je 20x skuplji ovde.....

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока
 
@Drakenzen

Sta konkretno ne salju u Srbiju ?

@ jabree

Daj primer za te uredjaje

Isporucuju se i baterije , ali moraju da se izaberu poste ( Pos Malaysia , PTT Turkey ) ciji kargo transport izbegava tranzit kroz EU
 
Belgijska pošta takođe prenosi baterije. Ali stoji da neki prodavci ne žele da šalju u Srbiju. Primetio sam da neki prodavci za telefone šalju jeftinije modele, dok za ove skuplje (250$+) odjednom stave da ne šalju. Zašto? Da nije zbog naše carine?

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока
 
Poslednja izmena:
@dzonihsv imam zapravo ovu lampu, original baterija drži oko 1:15 na max svetlu (ima tri nivoa). Uporediću ovu (istog su kapaciteta nominalno), pa javljam.
 
Da li se vama ovo dešavalo? I da li ovo može biti namerno urađeno od strane prodavca?
256fa19b4f848b9959c0001222e7a279.jpg


Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
 
Pogledaj na 17track, možda ima detaljnije zbog čega..

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
 
Kontaktiraj prodavca onda, pa vidi sta kaže...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
 
Ja sam imao identičan slučaj pre par nedelja, sačekao sam 4-5 dana, nije bilo promena, pitao sam prodavca da vidi o čemu se radi, nije mi odgovarao. Sačekao sam da prođe još 5-6 dana, otvorio dispute i dobio pare nazad.
Moguće je da prodavac namerno sabotira, ali moguće je i da je "neki problem" u skladištu, a da prodavca boli uvo i pri tome nema pojma engleski. Mada sve ti se svodi na isto...
 
Jel može savet?
Kinez mi kao poslao proizvod ali je pošiljka failed, sada mi nudi povraćaj novca na PayPal ili ponovno slanje u roku od 20-45 dana. Ne bih da me vozi nego bi odmah povraćaj na račun. Mogu li ja sada nešto uraditi preko Alija?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno