Hvala.Na Amazonu ti je cena sa svim mogućim dažbinama. Nećeš platiti ništa preko ovoga što je na Amazonu. Ako cena koju odredi carina bude manja od ovih Amazonovih procenjenih Import fees onda ti Amazon vraća novac koji je preostao. Ako carina proceni više onda Amazon plaća umesto tebe taj višak.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ja sam razmišljao ovaj da uzmem:
US $18.59 7%OFF | Original Xiaomi Mijia iHealth Thermometer LED Non Contact Digital Infrared Forehead Body Thermometer for Baby Kids Adults Elders
https://s.click.aliexpress.com/e/cBBRvDba
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Ja sam uzeo neki od 10$ ali nije pouzdan uposte. Nekad izmeri tacno, nekad ne. Zet je dobio od kuma iz Amerike neki u paketu sa raznim spravicama i njihov radi ko i moj.Treba mi preporuka za beby ir termometar. Može i sa ebay-ja.
Thanks
Oba su ti dobra i nebitno je šta je od ta dva.Gde ste našli toplomer sa živom? Ja uh nigde nisam video možda i 10 godina. Sada je najčešće galijum ili neki drugi metali, uglavnom legure.
Ne verujem da je bag, zavisi šta si kupovao i od koga, verovatno si sortirao po najnižoj ceni i kupio najjeftinije pa se ispostavilo da su pordavci prevaranti i ALI im je zatvorio prodavnice... To je jedna od predpostavki, potrebno je mnogo više detalja da bi se tačno znalo šta se desilo.Da li je to bag ili šta je problem, zašto su closed?
Je l' moguće poručiti sa alibabe kao fizičko lice, i kako to funkcioniše?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari