Paket naručen 28.08., stigao na carinu kod nas 09.09., 10.09. u centralnu poštu, 11.09. poštar bezobrazni nije ni zvonio samo ostavio papir u sandučetu da dođem u poštu po paket. E samo da ga jednom vidim, uši ću da mu izvučem.
Samo još sutra da odem u poštu, platim troškove i vidim da li sam dobio ono što sam naručio. (nove keys za tastaturu).
Odakle to za free shipping Ankera? Kod mene su i dalje abnormalne cene za slanje u Srbiju.Sada je free shipping, sto je vrh, jer se do sada placao shipping par dolara, pre tih $350
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Kakve narukvice? Cesto to narucujes? Dobio sam sat pre neki dan pa bih uzeo koznu narukvicu ali secsve uhvatim za neke 10$+...za te pare ima i u Srbiji. Imas li preporuku neku gde uzeti?Narucio 3 narukvice za sat pre sat. Kontaktira me prodavac, trazi email da se dogovori nesto samnom. Kazem mu da mozemo preko AE poruka da komuniciramo ako bude trebalo.
Ozbiljno im baguje taj translate servis![]()
Cudno mi da vec 5 dana ne menja status.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Kakve narukvice? Cesto to narucujes? Dobio sam sat pre neki dan pa bih uzeo koznu narukvicu ali secsve uhvatim za neke 10$+...za te pare ima i u Srbiji. Imas li preporuku neku gde uzeti?
Ja sam u period od 22.8 do 26.8 .... ima onaj broj za praćenje (UN......CN).
Vesti 16.09.2018
Supertajfun Mangkut, nakon Filipina, hara Hong Kongom i kineskom obalom
Iz okruga Guangdong,evakuisano je više od 2.5 miliona ljudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari