Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Pa budu skuplje baterije nego uredjaj ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Paket naručen 28.08., stigao na carinu kod nas 09.09., 10.09. u centralnu poštu, 11.09. poštar bezobrazni nije ni zvonio samo ostavio papir u sandučetu da dođem u poštu po paket. E samo da ga jednom vidim, uši ću da mu izvučem.

Samo još sutra da odem u poštu, platim troškove i vidim da li sam dobio ono što sam naručio. (nove keys za tastaturu).

Uzeo iz pošte. Na kutiji pisalo gift, $8,88. Nikakvi dodatni troškovi. Unutra sve kao sa slike. 100% zadovoljan kupac.

Sada je free shipping, sto je vrh, jer se do sada placao shipping par dolara, pre tih $350

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Odakle to za free shipping Ankera? Kod mene su i dalje abnormalne cene za slanje u Srbiju.

f28647f3886361c398e1d7d383a0665a.jpg

Sent from my Nexus 5X

Koji proizvod gledaš?
Pogledao sam jedno 10-15 proizvoda, od kablova do bt. zvučnika i slušalica (do ~130$) i sve mi je bilo sa besplatnom isporukom osim
OVOG kabla a i to je verovatno greška jer nema logike da sve ostale kablove šalju besplatno a za ovaj košta isporuka 105$

Poslednja izmena:
Pazi stvarno, nisam skontao odmah.
Samo za taj kabl je $105 shipping.
Kao što kažeš, verovatno greška.

Sent from my Nexus 5X

Nije greska ako se salje preko AliExpress Standard-BE za Srbiju ekstremno je skupo.

Baš se i ne bih složio. Drugi u istom storu, isti kabl ima free shipping, samo ima drugi port. Na ovom klasičnom je 105$ shipping aliexpress standard BE i na drugom sa lightning portom isto aliexpress standard BE je besplatna dostava. Tako da je ovo neka greška 100%. Meni se ovih dana dešavalo udjem na neki proizvod na kom piše free shipping i kliknem "pay now" i onda dole on uračuna i shipping ili isto piše free shipping, ja kliknem sa vidim jel ima tracking i ono više nije free nego se plaća 2/3$, tako da to predpostavljam 100% baguje
8fc3d8527b730bfb3a84985e530ec264.png
7f2eeee5f687a03c3fc277c84fa00745.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nesto se cudno desava sa AE...
Stigao dzojped. Pitam prodavca da mi da link od softvera za apdejt firmvera jer vidim da sa novom verzijom zna da zabaguje. Covek odgovora u fazonu: vidimo da ste primili, sta nije u redu, kako mozemo da pomognemo...
Iz ugreen prodavnice mi se javljaju da su mi poslali refund. Pogledam, narucio pre 15 dana, jos putuje, nista nisam trazio da mi se refunduje. To i napisem.
Narucio 3 narukvice za sat pre sat. Kontaktira me prodavac, trazi email da se dogovori nesto samnom. Kazem mu da mozemo preko AE poruka da komuniciramo ako bude trebalo.

Ozbiljno im baguje taj translate servis :D

Stigla mi ja maska za fon, kostala 6.5 dolara, nasi je carinili 210 dinara [emoji16] 5.sept usla u Srbiju danas kod mene.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Tako je taksa za otv/zatv i 45 din za uplatu na racun bubzeta.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Sta li je sa ovom posiljkom? Usla u Srbiju 9.9 i od tada nema pracenja.. Niti da je na cariniti, niti u posti.
b056095475702d0d559f910beceb75c4.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Uopšte nije ni ušla u SRB, već je samo poslata za srb, kao što i piše. Dok ne piše da je u izmeničnoj pošti nije ušao paket u srb

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Cudno mi da vec 5 dana ne menja status.

Narucio 3 narukvice za sat pre sat. Kontaktira me prodavac, trazi email da se dogovori nesto samnom. Kazem mu da mozemo preko AE poruka da komuniciramo ako bude trebalo.

Ozbiljno im baguje taj translate servis :D
Kakve narukvice? Cesto to narucujes? Dobio sam sat pre neki dan pa bih uzeo koznu narukvicu ali secsve uhvatim za neke 10$+...za te pare ima i u Srbiji. Imas li preporuku neku gde uzeti?

Na temi o satovima ces pre dobiti odgovor, inace nisam sa Alija uzimao kozne nikada samo nato i silikon i bilo je sve ok za te pare

Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока

Ja sam uzimao isto silikonske, bez zamerke, dva komada za 7eur sa shippingom, kod nas za 1000 din tesko da ces naci.

Promenio se konacno, stigla posiljka u SRB.

Kakve narukvice? Cesto to narucujes? Dobio sam sat pre neki dan pa bih uzeo koznu narukvicu ali secsve uhvatim za neke 10$+...za te pare ima i u Srbiji. Imas li preporuku neku gde uzeti?

22mm silikonske, onaj nike fazon za Pace. Dobio sam preporuku od drugara ili da uzmem silikonsku ili aligatorovu kozu za udobnost. Ipak silikonska onda :D

Kad vec pisem, da li AE (ili onaj servis za pracenje) laze za statuse? 17track ih ne nalazi, niti zvanicni, a kao neke posiljke napustile Kinu pre 7 dana...

Meni stigle dve posiljke, naruceno 31.08. Znaci oko dve nedelje, ranije je stizalo za tri u proseku.

Nema pravila, meni je najbrže stigla pošiljka za 8 dana a najduže za 56

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Ja sam u period od 22.8 do 26.8 naručio 7 stavki i ništa još nije došlo, sve sitnice tipa brza spojnica za lanac, alat za rastavljanje lanca, zamka za rotor, brijač za nos ... 4$ najskuplja stvar i sve ima onaj broj za praćenje što radi samo u kini (UN......CN).

Ja sam u period od 22.8 do 26.8 .... ima onaj broj za praćenje (UN......CN).

Zbog guzve oko rasprodaje krajem meseca , sve te posiljke ce kasniti 10-15 dana u odnosu na uobicajeno vreme isporuke.
Isto se desava i sa RP..CN i RY..CN ( koje imaju pracenje )

Pa da, tako sam i predpostavio, nego ja na godišnjem pa da je stiglo par tih kovertica imao bi čime da se zabavljam :D

Verovatno ce biti jos kasnjenja :( :(

Vesti 16.09.2018

Supertajfun Mangkut, nakon Filipina, hara Hong Kongom i kineskom obalom

Iz okruga Guangdong,evakuisano je više od 2.5 miliona ljudi.

Baj d vej, ja sam narucio neka stakla za telefon 21. avgusta jos ni poletela nisu [emoji3]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh Dno