Nece ti ga ni poslati. Previse si spustio cenu kuponima i na kraju ce ti propasti kupovina a na kupone zaboravi.Narucio sam Anker Pro + na ovom saleu sto je prosao, uhvatio neki kupon od 5$ dok je trajala ona kisa kupona pre par dana, + 2$ select kupona tako da me je zvucnik izasao finih 65$. (shipping za taj zvucnik je 650din).
Medjutim, nisu ga jos poslali. Za jedan dan istice processing time.
Sta se desava kad to vreme istekne?, Da li ce se kinez misteriozno pojaviti i produziti vreme processinga, i da li se lova vraca automatski na taj nacin?
Da li da mozda to vreme produzim sam?
Inace, slao sam i poruke, niko nista ne odgovara...
Mogu da zamislim koliko se neko oduševio samom sebi kako je genijalno smislio način da zahebe Kineze..Juče sam čistio wish listu i vidim da za neke stvari koje mi tamo stoje sigurno već više od godinu dana više nije free shiping, a bio je kad sam ih obeležio 100%. Očigledno se nekima osladilo da ne potvrđuju prijem pošiljke već traže refund i tako zahebaju (nadam se) većinu poštenih kupaca iz banana nam države [emoji853]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Juče sam čistio wish listu i vidim da za neke stvari koje mi tamo stoje sigurno već više od godinu dana više nije free shiping, a bio je kad sam ih obeležio 100%. Očigledno se nekima osladilo da ne potvrđuju prijem pošiljke već traže refund i tako zahebaju (nadam se) većinu poštenih kupaca iz banana nam države [emoji853]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Narucujem vec nekoliko godina i zamisli znam kako tracking funkcionise, ali ne šalje se sve sa pracenjem, nažalost. E tu nastupaju genijalci o kojima sam pričao...Kada preuzmes paket od postara njima stigne povratna informacija da je roba isporucena, dzabe se natezati i glumatati da nisi dobio paket, to ne prolazi. Nisu oni promenili cene shippinga jer ih kupci varaju nego im se verovatno ne isplati da salju robu za siromasna trzista gde se slabo kupuje preko neta.
Ova tema je show btw, sva sreca pa sam mnoge stvari iskusio u praksi, poslednja i taj refund proces. Inace bi mislio da ljudi ovde znaju o cemu pisu.
Anker prestao da šalje stvari za Srbiju ? To jest šalje ali za 350$ili je ovo neka greška ..
![]()
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
5-7 dana
Ne treba odobreno ti je, kada ona linija dodje do kraj i piše refunded pare su legle kod tebe
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
narode, može li pomoć?
koliko se čeka na "refund"? znači odmah nakon uplate sam kliknuo na "cancel", znači verujem da nije ni minuta prošla
treba li nešto posebno popunjavati ili je dovoljno što sam izabrao da otkažem narudžbu? btw, ali je već skinuo pare s kartice.
![]()
jeli ovo ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari