Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

A za koliko legne refund kod Inteze? Dobio sam i ja dispute, konačno.... Mandali me malo, ali sam se na kraju izborio....

Sent from S⅞

Intesa se bas ubrzala, dobio sam 4 refunda od pocetka godine (imali su neke probleme sa izlaznom carinom, cak i za shalove iz Indije, pa su mi sami refundirali).
Istog dana sam vec video na kartici! Doduse, vise od 24h je stajalo kao Rezervacija (negativna, tj. kao Credit), ali opet, videlo se. To nije bio slucaj dugo, dugo kod Intese.
Novac je bio raspoloziv odmah.

Ljudi, potrebna mi je mala pomoć. Paket nije stigao preko 2 meseca, ja tražio refund, Ali vratio pare. Paket mi je upravo stigao [emoji33]
Kako sada da čoveku ponovo platim (on i ne zna da je paket stigao), nikada to nisam radio? Hvala.

Narucis to isto ili za te pare od njega ,kazes mu da hoces da mu nadoknadis lovu za predhodni slucaj i da ti ne salje robu .Kad on formalno posalje ti potvrdis prijem posiljke i on dobije pare .

Контактирај продавца, па ће ти он рећи шта и како. Мени се слично десило.

Мој случај:
Треба опет да купиш производ, он ће написати да је послато, или тако нешто, и онда ти потврдиш да си примио, и то је то.

Tako je, treba ih ispoštovati, ako je već paket stigao, a ne biti majmun pa ne platiti.

Treba staviti ovo u FAQ, za primer.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Kupio sam airmouse, dobio ga, potvrdio prijem, sve je ok ali meni i dalje stoji ovaj status i ne mogu obrisati stranu i ako je sve gotovo, u čemu je stvar?
a90bb5860b6d84094c6d7058b1ed6578.jpg

Što bi obrisao?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

2 dana je najkrace sto ti je trebalo kod RF za refund? Nije to brzo uopste za njih.
Izvini za offtopic, ali ako mozes na PM da mi javis:
- koliko te je izaslo placanje (i koja je cena)
- koja kartica i kako je bila provizija izrazena
- koliko si dobio kao refund, i da li ima neka provizija za njega?
(da ne trujemo ovu temu, zato na PM, znacilo bi mi da uporedim kako sada rade, ako nije MC kreditna u pitanju)

Meni preko intese stigao refund 15tak eur za 3-4 dana

Sent from my iPhone using Tapatalk

@ nsvladimir
Neka greska kod njih u sistemu , i meni se desilo par puta.Status se promeni za 10-20 dana.

MTS i Telenor banka - Debit MasterCard - posle odobrenja na AliExpressu ili eBayu refund uvek stigne u roku od 2-3 dana , eventualno koji dan duze ako je praznik.

Imam jedno pitanje. paket sam narucio preko AliExpressa jos 13 januara 2018. Paket nisam dobio. Taman je trebalo da istekne rok i da otvorim dispute AliExpress produzio je rok do 30.3.2018. Sada sam video da je opet produzen rok za 20 dana. Sta da radim, da li da otvorim dispute ili da dalje cekam? Vec je proslo 75 dana.

Ljudi, potrebna mi je mala pomoć. Paket nije stigao preko 2 meseca, ja tražio refund, Ali vratio pare. Paket mi je upravo stigao [emoji33]
Kako sada da čoveku ponovo platim (on i ne zna da je paket stigao), nikada to nisam radio? Hvala.
Narucis to isto ili za te pare od njega ,kazes mu da hoces da mu nadoknadis lovu za predhodni slucaj i da ti ne salje robu .Kad on formalno posalje ti potvrdis prijem posiljke i on dobije pare .
Контактирај продавца, па ће ти он рећи шта и како. Мени се слично десило.

Мој случај:
Треба опет да купиш производ, он ће написати да је послато, или тако нешто, и онда ти потврдиш да си примио, и то је то.

Jao, opet problem [emoji33]
Sporazumeo se (kao) sa prodavcem i uplatio mu ponovo. Evo sada vidim da je on poslao novu pošiljku kao da se nismo ni dopisivali [emoji36]
Trenutni status - "shipment accepted by airline"!
Šta sada [emoji15] [emoji15] [emoji15]

Ja sam odmah potvrdio da sam pošiljku primio, ali verovatno će i ona stići, bez obzira. Pa šta ću mu ja, kada nije normalan [emoji15]
Da je vraćam nazad, na pamet mi ne pada.

Verovatno ti je dao neki drugi tracking, jer je u obavezi da Ali-u ispostavi neki tracking broj.
Mozes slobodno da kazes "Confirm goods received".

Šta očekujete na akciji?

Već sad možeš videti šta je na akciji, uglavnom ništa specijalno, jedino ako imaš kupone možeš proći jeftinije nego obično.

Nije bas da nije nista specijalno, ima dobrih akcija, sad zavisi sta ko gleda.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jel ima akcija za Android tv boksove? ;)

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Nije bas da nije nista specijalno, ima dobrih akcija, sad zavisi sta ko gleda.

Konkretno šta je dobra akcija, gledao sam gotovo sve od ekektronike? Samo nemoj ono klasično kinesko prvo dignu cenu za 33% pa daju kao popust 30%

Kupona ima ali sve 2$ i to na kupovine preko 30-40$.
Nego zanima me kakve benefite imaju kupci sa Diamond Member Levelom?
Osim sto navodno imaju "brzi refund" nego inače..

Konkretno šta je dobra akcija, gledao sam gotovo sve od ekektronike? Samo nemoj ono klasično kinesko prvo dignu cenu za 33% pa daju kao popust 30%
Eno npr. pogledaj Anker prodavnicu... Ne bih rekao da si gledao gotovo sve od eletronike...
Ja sam se nameracio konkretno na
bf54278500359dc42820baed6179b7d0.jpg

A ovaj uzimam sigurno
324c12c2516ef36eebd28cd69f7600c1.jpg

Te cene stoje vec mesecima znam jer pratim cene tih zvucnika.
I bt sluske su im na lepim popustima.
Nego bitno da se u startu kuka, sta bi vi da vam poklanjaju za dz.

Poslednja izmena:
Kupona ima ali sve 2$ i to na kupovine preko 30-40$.
Nego zanima me kakve benefite imaju kupci sa Diamond Member Levelom?
Osim sto navodno imaju "brzi refund" nego inače..

Ne znam za Diamond, ali ja sam kao Platinum dobio 3 kupona 8$ preko 80, a za novčiće sam kupio jedan od 8 preko 59 i jedan od 2 preko 15 koje nameravam da iskoristim sutra (jer daju najveci % popusta) Dodatno, platinum korisnici su na cekiranje prethodnih 9 dana dobijali i kupone 5 preko 50 i 2 preko 20.

Nazad
Vrh Dno