Ljudi, potrebna mi je mala pomoć. Paket nije stigao preko 2 meseca, ja tražio refund, Ali vratio pare. Paket mi je upravo stigao [emoji33]
Kako sada da čoveku ponovo platim (on i ne zna da je paket stigao), nikada to nisam radio? Hvala.
Narucis to isto ili za te pare od njega ,kazes mu da hoces da mu nadoknadis lovu za predhodni slucaj i da ti ne salje robu .Kad on formalno posalje ti potvrdis prijem posiljke i on dobije pare .
Контактирај продавца, па ће ти он рећи шта и како. Мени се слично десило.
Мој случај:
Треба опет да купиш производ, он ће написати да је послато, или тако нешто, и онда ти потврдиш да си примио, и то је то.
Konkretno šta je dobra akcija, gledao sam gotovo sve od ekektronike? Samo nemoj ono klasično kinesko prvo dignu cenu za 33% pa daju kao popust 30%Nije bas da nije nista specijalno, ima dobrih akcija, sad zavisi sta ko gleda.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Eno npr. pogledaj Anker prodavnicu... Ne bih rekao da si gledao gotovo sve od eletronike...Konkretno šta je dobra akcija, gledao sam gotovo sve od ekektronike? Samo nemoj ono klasično kinesko prvo dignu cenu za 33% pa daju kao popust 30%
Kupona ima ali sve 2$ i to na kupovine preko 30-40$.
Nego zanima me kakve benefite imaju kupci sa Diamond Member Levelom?
Osim sto navodno imaju "brzi refund" nego inače..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari