Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Da li je neko od vas koji zivite u Bg-u ili slicno gde se ne placa nista uspeo mozda da placeni proizvod preko 50 evra, uz dogovor sa singapurcaninom ili kinezom to smanji mnogo kad se salje paket i izbegne pdv? :D Ja kupio sada nesto 90 dolara, ovaj mi stavio 30 i cekam da vidim kako ce proci. Do sada porucivao tako oko 10,20,30 dolara cena nikad nista platio nisam.

Ko kaze da se izbegava PDV?:)

Inace, iz Singapura, SAD, EU, Koreje, Japana i tako to veruju izgleda maltene uvek invoice-u. E sad da li bi neko poslao skupo nesto iz tih zemalja i slagao na deklaraciji je drugo pitanje :D

Ima li ko preporuku za bluetooth slusalicu za uvo iz kine nebitno je koji sajt, samo da radi posao a da nije preterano skupa oko 10 $, sa ok baterijom dobrim zvukom itd...?

Stvarno ja nikada nisam nista platio, porucivao sam od elektronike do odece. Ne znam, videcu sada kako ce proci pa javljam :)

Ima li ko preporuku za bluetooth slusalicu za uvo iz kine nebitno je koji sajt, samo da radi posao a da nije preterano skupa oko 10 $, sa ok baterijom dobrim zvukom itd...?
Za 10eur takvu nećeš naći. Promenio sam ih mnogo pa mogu da te posavetujem da odvojiš bar 20$ za neki osnovni Jabra model koji će da pruži dobru autonomiju, stabilnu konekciju i glasnoću, za kvalitet zvuka treba odvojiti nešto više ipak

11.png
jer zna neko kako ce ovo da se resi

a kad se ukuca kaze da je isporucen doduse na nasoj posti nema ni da je usao na sajtu pracenje posiljke a na trackitonline i 17 track pokazuje delivery

Sent from my LG-H340n using Tapatalk

Pa ne mzoes reci nema tracking ako ti je dao tracking?

Pa, jel registrovan broj za pracenje ili ne? Jel stigao paket, koliko je dana proslo od slanja?
Trebao si izneti u disput-u sve detalje, staviti screenshot sa postinog sajta...

Posteno. Ali ako je ipak neko nesto uzimao a da radi posao da ne gubi konekciju da ne mutira i slicno, znaci da radi pristojno neka preporuci.
Sacekacu malo, a do tada sam nasao ovo :

http://www.ebay.com/itm/NEW-JABRA-B...545686?hash=item3f6e01b696:g:4tIAAOSwcLxYEeut

Da li ovo valja cemu to je ta Jabra...
Baš tu sam poručio i trenutno je koristim. Za te pare je dobra, kvalitet zvuka nije najbolji ali sve ostalo je na mestu. Inače, pre nego što poručiš, proveri cene u domaćim maloprodajama, viđao sam ih na akciji za sličnu sumu

Pokrenuo sam dispute zbog kineza koji mi je poslao wifi usb sa pogrešnim čipom.... poslao par slika kao prilog... međutim traže mi video... e sad u porukama nemam opciju (preko mob) da dodam video pa sam probao preko sendspace i youtube da im pošaljem link međutim evo šta sam dobio kap odgovor....

aa6353a348d83310c5dd9e92f7ab92e2.jpg

afa04d309353fdb44a4dac2a9e140b7c.jpg

ovo je format videa
1c6a969c8c9d8217b4cddfa21af57797.jpg

Kako da pošaljem snimak, možda mora preko kompa.... ?
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Google je blokiran u Kini kao i svi nejgovi servisi, stavi snimak na mega.nz ili neki drugi cloud

Ako je otvoren dispute, video kao dokaz priznaju samo ako se posalje preko disput-a, nikako na neki drugi upload servis, cloud, itd.
Moze preko kompa, a, moze i preko aplikacije, u poslednjioj verziji je i to omoguceno. Kada se "klikne" na slicicu fotoaparata za upload dokaza ima i opcija Record Video.

Ažurirao sam app i sve isto... nemam opciju za snimanje videa samo slika, niti app vidi u dispute video snimke.... samo slike. Probao manje rezolucije i opet isto..... jedino večeras preko kompa..... al bzvz mi to.... moram da instaliram drajver.... pa da izvučem snimak..... pa da promenim lozinku jer sam je zaboravio.... zato mi ovo lakše a i nemam komp trenutno..... btw android je u pitanju....

Pristupi preko browsera na telefonu

I kod mene je android, a verzija AliExpress aplikacije 5.2.2 sa Play Store-a i ima record video...
uploadfromtaptalk1488971623909.png uploadfromtaptalk1488971644002.png

Poslednja izmena:
uh ja sam u tom delu samo upladovao slike.... sad nemam opciju da dodam video nikako....

Juce sam narucio neko seme na aliju i posle pola dana javlja mi se kineskinja pocinje da mi prica bajke kako je samohrana majka 28 godina, 4 radnje ima, i to sto sam narucio je njoj gubitak para i moli me da narucim jos nesto da joj ne bi dete gladovalo verovatno :)

Imam jedno pitanje, pre oko 13,14 dana sam "probio led" i po prvi put porucio od preko nesto, a krenuo sam Aliexpress-a :). 5,6 paketica treba da stigne. Danas me zateklo u sanducetu prvi paketic. Ja sam mislio da ono sto porucimo da se ne placa nista ako je free shipping do Srbije ali do moje kucne adrese da cu platiti standardnu postarinu. Ali nisam nista cak mi nisu ni urucili u ruke nego ubacili u sanduce. Ako neko moze da mi pojasni o cemu se radi i kako stvari funkcionisu, kada placam u Srbiji a kada ne?
Ovo sam inace porucio, bilo je 1.4e https://www.aliexpress.com/item/201...-Mache-3-Power-Shaver-Blades/32699548399.html pa da vidim kakvi su, ako skoro isti kao original ovo je DZABE!!!

Nije mi palo na pamet da pogledam za brijace ali dobru si mi ideju dao. Ovde na pijaci placam 200 din komad. Placa se postarina tj otvaranje ako ti otvore na carini paket.
Meni postar ako sam tu da mi paket ako nisam samo zakaci za ogradu, pa ko pre uzme ja ili cigani :)

Pregledao tako sve zivo pa naleteo na brijace, nisam hteo nista za pocetak skuplje nego sve tako po oko nesto sitno do par eura. A zasto ovaj paket nisu otvorili? To rade proizvoljno? Znaci ako mi otvori, on mora ponovo da zapakuje pa se to plati zato sto je otvorio?

Juce sam narucio neko seme na aliju i posle pola dana javlja mi se kineskinja pocinje da mi prica bajke kako je samohrana majka 28 godina, 4 radnje ima, i to sto sam narucio je njoj gubitak para i moli me da narucim jos nesto da joj ne bi dete gladovalo verovatno :)
Mislim da sam i ja kod nje poručivao seme pošto mi je stigla ista poruka.
Dodao sam još par stavki posle dan dva i ona pošalje kao odvojene pošiljke [emoji2]

sent from SM-G900F

Nego šta nego kopije, čitate li vi uopšte komentare ostalih kupaca? Više njih je reklo za ove žilete da su loši.

Jok, 4x jeftiniji metal za brijanje LICA nece da bude los :) I to 4x jeftiniji SA SLANJEM :)

Teško da možete kupiti jeftinije brijače od originala.
Zapravo nije nimalo jednostavno napraviti dobar brijač.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno