Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Hm, pa imaju snage. 2A ne prebacuju u smislu da je npr Note 4 izvlacio 1.7 - 1.9a (merio).

Problem sa ovakvim punjacima (imam u Aukey, Anker) jeste sto mogu biti macka u dzaku. Do sada mi je proslo 15-ak komada kroz ruke i cesto se desi da 1 port uopste ne radi (losa QC).

Druga stvar, moj kum je za iste novce (uredjaj + carina), uzimao od coveka preko KP oglasa i bolje je prosao jer je prodavac punjace testirao pre prodaje.

Poslednja izmena:
Hm, pa imaju snage. 2A ne prebacuju u smislu da je npr Note 4 izvlacio 1.7 - 1.9a (merio).

Problem sa ovakvim punjacima (imam u Aukey, Anker) jeste sto mogu biti macka u dzaku. Do sada mi je proslo 15-ak komada kroz ruke i cesto se desi da 1 port uopste ne radi (losa QC).

Druga stvar, moj kum je za iste novce (uredjaj + carina), uzimao od coveka preko KP oglasa i bolje je prosao jer je prodavac punjace testirao pre prodaje.

Ako možeš da li link do alija gde si uzeo i tog kp prodavca.
Mene zanima model sa 3 ulaza od koja su dva od 2A (ako sam dobro video).

Je l' moze neko da mi objasni zasto je paket 3 puta na podnosenju zacarinski pregled? :)
Prvi put nesto narucujem, pa mozda i treba ovako, ali ja ne znam. :D

2015-10-29 07:59
10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD, Otprema, PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
2015-10-28 08:06
2015-10-27 09:49
2015-10-26 13:34
11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće
2015-10-23 13:05
NL - NLAMSE, Otprema

To je od skoro koliko znam. Uglavnom iz mog iskustva, cim se zaredja nekoliko puta na 10200, znaci da ima nesto za carinjenje. I meni su 2 posiljke PostNL na 10200 vec nekoliko dana i kontam da ce u ponedeljak pustiti cim "mama ER" odokativno proceni i ocarini.

Bio sam nestrpljiv nisam mogao vise da cekam :) inace na ovaj moze da se okaci externi hdd samo, pisao mu na kineza da napise kao gift i da upise pomala suma novca da bi izbegao carine i ostale davacke

Često je to mač sa dve oštrice... u više navrata kinez stavio mnogo manju vrednost od realne i ovi sa carine odmah posumnjali i opalili carinu... ja kad naručujem nešto što je do 30,40$ napomenem velikim slovima da napiše realnu vrednost i da ne stavlja gift i obavezno račun da stavi i/ili screenshot porudžbine sa sajta... time uskraćuješ prostor carinicima da ti lupe carinu...

Često je to mač sa dve oštrice... u više navrata kinez stavio mnogo manju vrednost od realne i ovi sa carine odmah posumnjali i opalili carinu... ja kad naručujem nešto što je do 30,40$ napomenem velikim slovima da napiše realnu vrednost i da ne stavlja gift i obavezno račun da stavi i/ili screenshot porudžbine sa sajta... time uskraćuješ prostor carinicima da ti lupe carinu...
Sta bude neka bude ako ga carine bice nekih 200 denara vashih 400 din ne verujem da bi bilo vise

Coupon Rules:- Only users who install the AliExpress app for the first time during the promotion period are eligible to receive this coupon.- Available coupons:
1) US $100 off orders of US $200 or more.
2) US $4 off orders of US $17 or more.
3) US $4 off orders of US $19 or more.
4) US $1 off orders of US $9 or more.- Orders must be placed on the AliExpress app during Shopping Festival on November 11, 2015- This coupon is limited to 1 per registered AliExpress user and device.
Šta mislite o ovome?
Ja sam već imao instaliranu app, ali bih sad napravio novi nalog, dal to može da prođe?

Šta mislite o ovome?
Ja sam već imao instaliranu app, ali bih sad napravio novi nalog, dal to može da prođe?
Ja imam jos od pre 3 acc na aliju. Placam sa istom karticom i isti mi je ip i nikad nisu pravaili problem oko toga.
Ali neces dobiti ovaj kupon od 100$ koji jedini i vredi, do njega je nemoguce stici

Poslednja izmena:
03 Oct 2015, 13:05:00PM Item Arrived at Serbia
Da l' je realno da ovoliko stoji mis od $4?

Ja sam 15.sep. narucio misa od 3.5$ dao mi neki tracking broj koji pokazuje da je kao poslato posle par dana i tako stoji i dalje.... do sad su mi te jeftinije stvari stizale za dve do tri nedelje

Poslednja izmena:
jel se mogu iskoristiti zajedno kuponi npr od alipay 5$ i 5$ koje imam od novcica(kupovina preko 39$,1 transakcija) 11.11 ?

Taj kupon za otvaranje alipay vazi samo ako se naruci nesto preko 20$ ili nema cenovne uslove ?

Dobra ideja samo ne kupujem kineske eksterne baterije a case imam (original naravno).

Ja npr gledam neki android box, Xiaomi Yi kameru, Xiaomi Yi IP kameru, poneki ruter i slicno.

Pa koji ti je to powerbank da nije kineski? :)

Ja sam mislio Xiaomi a i ti si nabrojao ovde Xiaomi, koji su inace kinezi.

Pa koji ti je to powerbank da nije kineski? :)

Ja sam mislio Xiaomi a i ti si nabrojao ovde Xiaomi, koji su inace kinezi.

Xiaomi kameru da, bateriju ne. Nemam nista protiv Kineza, samo ne kupujem svasta.

Kad kazem original, mislim npr original Samsung koji su uglavnom, najbolji i najlepsi a i ne mogu da se kupe na Aliju.

Ja danas uzeo, mislio da nema uslova, kad ono mora da bude preko $25. :p

Ovo je kupon da zapamti podatke sa kartice 5 $ jeftinije za poruzbine preko 25 $ ako sam dobro razumeo iz cele price, a zanima me jel moze da se iskoristi bilo kada ili samo 11.11 ?

Ja danas poceo da igram neke igrice odradio jednu turu i imam 2700 koinsa onih, vidim ima opcija neka da se zameni 300 koinsa na promociju 2 $ za 19 $ ili vise potrosenih, pa me zanima zna li neko jel to moze vise puta da se iskoristi ili samo jednom ?

Jeste, dobro si shvatio.
Evo dokle vazi
8bc11da13640d8f6e33c6e50ff57d915.jpg

Au pa ovo moze i sada da se iskoristi ne mora da se ceka 11, super, koliko sutra cu da vidim da uzmem.

Ljudi a ovaj 10dolara popust ako otvoris ali pay account? Kako vam se ti cini?
To mu dodje kao Kineski PAYPAL?! :-D
Vredi li to, koliko sam skapirao otvoris taj account i kupis nesto dobijes taj bonus.

Ja sam otvorio pre mesec sigurno, kupio 2,3 stvari, vidim da vide ne mora da se kucaju brojevi sa kartice nego direkt placa ali nisam obratio pažnju na taj kupon videću kad dodjem kući..

Nazad
Vrh Dno