Ovo ne razumem..Zar refund nije obeštećenje prodavca za štetu nastalu kupcu? Onako laički, na brzinu.Onda cemo da zapnemotaman sam tih 20$ dobio od nekog refunda tako da mi ovo dodje skoro za dz
narucio sam masku za telefon pre mesec dana i jos je nema. nisam pratio tracking number jer sam mislio da nece biti problema. sad taj tr. number ne znam gde da ukucam, idem na neki sajt na linku ali je sve na kineskom, probao sam na par mesta da ga kopiram ali nista. sta raditi?
uzmi onaj ritech 2 kosta oko 12 dolara plasticni odlican je..iam ga ja...pustao sam neke 3d filmove i onako je osecaj....sa kartonom sam probao ovde nece ti trajati ni mesec dana karton ispadaju sociva..obicno su neka jeftinija nego kod ovih plasticnih i tako..Jel ima VR Headset takav na Aliju kao sto si ti uzeo,kako si zadovoljan? Jel si mozda probao film Avatar da pustis ? Videcu kakav je karton pa cu onda da narucim nesto bolje
Ako imas ampermetar, napon je konstantan i eto i snagea do 1000 din su meraci potrosnje, super stvar za testiranje.
Ja sam narucio od Greek Lighting prodavnice, cekam da stigne pa bacam na test.
Sto se led modula tice, imam proverenog prodavca, koliko napise toliko i dobijes, a dobra cena.
Sad treba da mi stigne 9 cree led modula, ukupne cene 16$, ponavljam, testirani ranije. Kinezu sam napisao da posalje racun ili da stampa screenshot order-a, zbog carine.
Po 4-5 komada, nikad vise. Sve za kucnu upotrebu, i delio sam ih kao pokloncice![]()
[Qualcomm Official Certified]Tronsmart TS-WC3PC 3 Ports Quick Charge 2.0 VoltIQ Wall Charger for Samsung Galaxy S6 LG G4 Xiaomi
http://www.aliexpress.com/item/Qual...arge-2-0-VoltIQ-Wall-Charger/32367514591.html
(from AliExpress Android)
Da li je neko narucivao punjace ove marke i kako su se pokazali ? Razmisljam se da narucim ovaj
Pa dobro de od srbije poslace ga do crnu goru mora preko srbije da pomineMoze li jedno pitanje, porucio sam neke folije sa alija, iz crne gore sam, ali je ovaj prodavac poslao paket u Srbiju, iako u adresi stoji Crna Gora, i paker je stigao u Srbiju po ovome sa 17track.net,postoji li neka mogucnost da oni vrate to za Cg ili da pisem prodavcu pa posalje opet, jer je njegova greska. Hvala
Moze li jedno pitanje, porucio sam neke folije sa alija, iz crne gore sam, ali je ovaj prodavac poslao paket u Srbiju, iako u adresi stoji Crna Gora, i paker je stigao u Srbiju po ovome sa 17track.net,postoji li neka mogucnost da oni vrate to za Cg ili da pisem prodavcu pa posalje opet, jer je njegova greska. Hvala
Momentalno je u srbiji pa sutra pusti ce ga za crnu goruDa ali na statusu pise da je testinacija Srbija
Pogledajte prilog 182076
Paket stigao pre 10 dana u Srbiju ali ga nema u našem sistemu
Jel muljaju nešto?
Ovo ti je najverovatnije ovaj lazni Malezijski kod, oni ovakve statuse imaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari