Vrlo nezgodan proizvod za prvu nabavku sa alija. Odmah iza USB-a velikog kapaciteta po "nezgodnosti"....Porucih danas prvu stvar sa alija (xiaomi powerbank 5k) pa javljam impresije kad stigne.
Sve redovno druze i kao uvek sto radim. Prva kupovina na aliju. Prvo sam platio ali mi je falilo kesa pa su izbacili da nije proslo, onda sam dodao 3x vise para i proslo bez problema sve da bi me jutros ovo docekalo. Videcu mozda odradim i ovo sto su napisali po koracima, sano mi nije jasno hoce u tom slucaju onda proci pazar posle i oni poslati ili cu morati opet da kupujem? Ne bih dva puta da pazarim isto ako me razumete.Nikada mi se to nije desilo. Da nisi mozda pokušao plaćanje iz inostranstva ili iz drugog grada nego što se obicno loguješ sa karticom?
Nema puno logike da je ovo u pitanju ali je mozda neki anti fraud sistem sprecio placanje.
U svakom slucaju, isprati korake sa aliexpress-a i kontaktiraj svoju banku.
Takodje, da nisi imao knap para na racunu?
Pa hocu druze, cim nadjem vremenaA zasto ne pozoves intezu ? Rade 24h i skroz su konkretni. Tacno ce ti reci u cemu je problem..
A zasto ne pozoves intezu ? Rade 24h i skroz su konkretni. Tacno ce ti reci u cemu je problem..
tj sta je ta izjava i kako da dodjem do nje?! I da li je sigurno slati kopiju lk ili pasosa tek tako, kreditne kartice?!Your order (Order Number: 68244046730667) has been cancelled for security reasons. In order to avoid order cancellations in the future, please provide us with copies of your ID card (or your passport), credit card and credit card Statement.
20.07.2015. 05.27 - The item is pre-advised, SERBIA od jutros.Nista.. Pojavice se uskoro. Sacekaj jos dan dva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari