Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja te stvari ni ne pratim.. Nije kao da moze nesto da se ubrza :)
Eventualno kada prodje 25+ dana bacim pogled da vidim sta se desava

Porucih danas prvu stvar sa alija (xiaomi powerbank 5k) pa javljam impresije kad stigne.

Porucih danas prvu stvar sa alija (xiaomi powerbank 5k) pa javljam impresije kad stigne.
Vrlo nezgodan proizvod za prvu nabavku sa alija. Odmah iza USB-a velikog kapaciteta po "nezgodnosti"....
Aj baci link gde si narucio da ti proreknemo sudbinu. :)

Pa iz powerbank teme, pilauda pazario, proverio, kaze original, ja pazarih od istog lika samo 5k a ne 16.

Onda si uzeo sudbinu u svoje ruke, što je za pohvalu! :)

Ta od 5k mi se ekstra svidja.. Dosta je tanka i fensi,ali nikako da je narucim :)

hehe tako sam i ja isto. sad cekam da mi stigne, da vidim kako ce lezati pozadi z3c, brine me sto je 3mm sira od telefona, a nervira sto tel nema ulaz za punjenje dole. Sad razmisljam da menjam sony za galaxy alphu i isti zalepim za power bank :D

Sta je sad koji moj?!
8d453cec3326afe74a0ba9b047e392f5.jpg

Cimaj banku.mozda su blokirali skidanje sa kartice kao zastita od pot kradje.

Au brate kakva *****ana. I sta sad, jel to opet moram da porucujem ili? I sta da kazem ovima u banci, da mi omoguce placanje na ali ili? I jel neophodno da saljem aliju sve ove slike i kopije sto traze?!
Posle koliko vremena se pare vrate na racun otprilike?

Poslednja izmena:
Bez panike, pare se uvek vrate, ali meni izgleda kao da nisu ni otisle.

A mogao bi i da probas ovo sto pise pod tackama 1-4

Nikada mi se to nije desilo. Da nisi mozda pokušao plaćanje iz inostranstva ili iz drugog grada nego što se obicno loguješ sa karticom?
Nema puno logike da je ovo u pitanju ali je mozda neki anti fraud sistem sprecio placanje.
U svakom slucaju, isprati korake sa aliexpress-a i kontaktiraj svoju banku.
Takodje, da nisi imao knap para na racunu?

Poslednja izmena:
Nikada mi se to nije desilo. Da nisi mozda pokušao plaćanje iz inostranstva ili iz drugog grada nego što se obicno loguješ sa karticom?
Nema puno logike da je ovo u pitanju ali je mozda neki anti fraud sistem sprecio placanje.
U svakom slucaju, isprati korake sa aliexpress-a i kontaktiraj svoju banku.
Takodje, da nisi imao knap para na racunu?
Sve redovno druze i kao uvek sto radim. Prva kupovina na aliju. Prvo sam platio ali mi je falilo kesa pa su izbacili da nije proslo, onda sam dodao 3x vise para i proslo bez problema sve da bi me jutros ovo docekalo. Videcu mozda odradim i ovo sto su napisali po koracima, sano mi nije jasno hoce u tom slucaju onda proci pazar posle i oni poslati ili cu morati opet da kupujem? Ne bih dva puta da pazarim isto ako me razumete.

Ma neces 2 puta isto jer ti to stoji tamo kao da nije ni naruceno... Mozda je i kinez odlucio da ti ne salje bateriju ko zna :D

Koja je banka u pitanju?

Meni nije prolazila kartica erste banke dok nisu azurirali neke podatke, uzimali ih sa licne. Iz kojih razloga nemam pojma.

A zasto ne pozoves intezu ? Rade 24h i skroz su konkretni. Tacno ce ti reci u cemu je problem..

Ljudi mozda pisem u pogresnoj temi tj sigurno ali nisam znao gde da napisem, hteo bih da kupim neku Ip Cameru do nekih 50usd sa aliexpresa pa sada je mozete da mi preporucite nesto dobro, vazno mi je da mogu preko telefona da je okrecem

Ja nikad nisam imao problema preko inteze

Porucio nesto sa Alija, dobio kod od prodavca i evo vec 60 sati ne pojavljuje se posiljka na Singapuru...sta moze biti problem?

Nista.. Pojavice se uskoro. Sacekaj jos dan dva.

A zasto ne pozoves intezu ? Rade 24h i skroz su konkretni. Tacno ce ti reci u cemu je problem..

Mozes li mi dati broj druze koji je dostupan 24h, posto ja kad zovem na onaj 0113108888 kazu da je radno vreme od 8h bla bla.

I treba mi pomoc oko ovog poslednjeg:
Your order (Order Number: 68244046730667) has been cancelled for security reasons. In order to avoid order cancellations in the future, please provide us with copies of your ID card (or your passport), credit card and credit card Statement.
tj sta je ta izjava i kako da dodjem do nje?! I da li je sigurno slati kopiju lk ili pasosa tek tako, kreditne kartice?!

Pa za bitstamp i slicno su odavde svi slali kopije pasosa i licne

Eto ga @cacanin sad jos samo da docekas orginal i bog da te vidi ;)

Nazad
Vrh Dno