Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I kod mene je 12.66$ kumi sat

Svaki da se kod mene povećava popust za tipa 2%

Da li je neko probao Soundpeats Q3, da li mogu da zamene T3?

To je ista klasa slusalica, nema razloga da menjas jedne drugim

Sestrić koristi T3 već godinu dana i zadovoljan je. Vidim da sad Q3 mogu da se uzmu za 10$ pa da ih uzmem odmah da stoje za svaki slučaj.

Uzmi u tom slucaju, kutija je lepsa po meni na T3 ali je zato zvuk po meni za nijansu bolji na Q3, bar ovo malo sto sam ih probao, nista drasticno svakako.

Navikao sam na Anker P3i pa samo njih teram ovih dana

Ova se pokazala odlično, za baš malo novca. Koristi bateriju od stare Nikije 🙂 Garancija dve godine

Ja je imam, loš je touchpad i muka je koristiti, ne mogu da preporučim, bolji je neki miš sa žiroskopom.

viber_image_2026-04-17_23-17-47-180.jpg

GW6 je cesto na nekom popustu, ovaj popust sa screenshot-a je od malopre, trenutno "vijam" Kumi GW5 sa belom narukvicom za suprugu, jutros sam porucio crnu narukvicu za GW5 za 3.3$, inace je oko 9 i nesto, a sam sat do sada sam najnize video za oko 18$...

Ispade skuplja narukvica za GW5 od celog sata(GW6)...🤣

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 536256

GW6 je cesto na nekom popustu, ovaj popust sa screenshot-a je od malopre, trenutno "vijam" Kumi GW5 sa belom narukvicom za suprugu, jutros sam porucio crnu narukvicu za GW5 za 3.3$, inace je oko 9 i nesto, a sam sat do sada sam najnize video za oko 18$...

Ispade skuplja narukvica za GW5 od celog sata(GW6)...🤣

Daj te kodove da probamo ručno da ukucamo.

Ne nudi svima za isti sat, taj od 20 vam mozda ponudi za GW5, medjutim ne gadja se cena lepo sa popustom a tu gde se gadja je rasprodato

Klarus CL2

Vrhunska lampa.
Kvalitetno izrađena, plastično kućište odlično. Radila je do sad 3 sata sa jednim punjenjem, svetli i dalje istim intezitetom. Kome treba dobra lampa, preporuka.

I just found this on AliExpress:
Klarus CL2 Rechargable Camping Light 750Lumens Eye-caring Desklamp Flashlight With Power Bank Camping tourism Tool

Imam par pitanja za kumi gw6:
1. Jel porucivao neko zastitno staklo i foliju? Jel precnik 40mm?
2. Kako se na ovom satu podesava da npr meri kiseonik u krvi na svakih 1h, jer meni uopste ne meri automatski, jedino ja kad pokrenem merenje? (Za puls meri po zadatom intervalu, sto je kul)
3. Koju aplikaciju koristite za ovaj sat?
4. Kako obrisati one sacuvane watchface-ove sa sata i ubaci svoj licni izbor/favorite?
5. Da li moze da se puni sa 5V/2A? Ne mogu da nadjem adapter 5V/1A

Puniš sa čime stigneš, tj. sa punjačem koji imaš. Ja sam naručio staklo prečnika 37mm, toliko sam izmerio da je ravan deo stakla, 5 komada ispod $1 bilo, ima link na nekoj od prethodnih stranica. Uskoro stižu stakla pa ću okačiti utiske ovde.

Nazad
Vrh Dno